Allround Metaalbewerker / Constructiebankwerker

Hoe ziet de functie eruit?

Na jouw eerste jaar als metaalbewerker wil jij graag meer ervaring opdoen en jezelf allround ontwikkelen. Je wilt moeite doen voor het verbreden van jouw technische kennis en deze dan ook graag toepassen. Binnen deze functie heb je die namelijk hard nodig! Daarnaast krijg je diversiteit in werkzaamheden zodat je breed georiënteerd blijft, een ontwikkeltraject en een meer dan goed salaris. 


Als allround Metaalbewerker ga jij op verschillende plekken in voornamelijk Noord- en Zuid-Holland aan de slag. Je komt altijd te werken in een informele sfeer, soms in kleine teams van zo’n 4 man, soms zelfstandig. Wij zorgen dat we doorlopend allerlei projecten voor je klaar hebben liggen, zodat je veel afwisseling in je werk hebt. Binnen of buiten werken, dat maakt voor jou niet uit. Jij bent van alle markten thuis. Je werkt aan compressoren, leidingwerk en alles ertussenin.


Werkzaamheden

Jij bent een allround vakman die onder andere verschillende metaalconstructies monteert. Je freest, draait, boort, kant, zet, zaagt, verspant, vijlt, soldeert, meet, ponst, fit, snijbrandt, knipt, hecht, gutst en buigt. Je stelt je materiaal netjes af, reinigt dit en maakt frames klaar. Daarnaast ga je bijvoorbeeld met een slijptol aan de gang om het oppervlak van de constructie vlak te krijgen. Af en toe zal je lassen en ook daarbij is je werk netjes; geen lucht of slak te bekennen. Kortom: het bankwerken en plegen van onderhoud is allemaal jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit op je eigen werk en het werk van anderen.


Wat bieden wij jou?

  • Een bovengemiddeld salaris! Je hoort het goed. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris rond de € 2.700,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hier zit ook nog een flinke mogelijkheid om te groeien in
  • Ontwikkelmogelijkheden: wij geven jou de kans om je zo breed mogelijk te ontwikkelen en je te specialiseren in diverse gebieden. Daarnaast leer je in de praktijk technische tekeningen aflezen wanneer je dat nog niet kunt. Heb jij nog geen VCA-certificering? Dan helpen wij je deze te behalen  
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en creativiteit in je werk. Je werkt vaak met verouderd materiaal waar geen technische tekeningen van zijn. Jij bedenkt dus zelf een plan voor het aanpakken voor de klus. Je denkt mee, toont initiatief en kan proactief aan de slag
  • Variatie in opdrachtgevers, werklocaties, projecten en werkzaamheden
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering 

Wat heb jij in huis?

Je gaat flexibel om met de variatie in werklocatie en het feit dat je zo nu en dan overwerkt. De vrijheid die je in je werk krijgt verdien je door mee te denken en initiatief te tonen. Je bent verder sociaal, leergierig, werkt netjes en je wil je graag breder ontwikkelen. Jij bent iemand die het werk ziet liggen en dat ook oppakt. Als jij verder nog affiniteit met lassen hebt, is dat mooi meegenomen.


  • Een afgeronde technische opleiding zoals bijvoorbeeld vmbo of mbo Metaaltechniek
  • Minstens 1 jaar relevante werkervaring
  • Technische kennis, technisch inzicht en kennis van materialen
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • Goede communicatieve vaardigheid in het Nederlands en Engels


Over ons 

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct! 

We zien je reactie graag tegemoet!