CAD Tekenaar Elektrical & Instrumentation – Den Helder

Hoe ziet de functie eruit?

Ervaring binnen de olie en gasindustrie heb jij al. Dat is nou juist waarom jij op zoek bent naar ontwikkelmogelijkheden. Dat kan deze functie je bieden binnen een informele werksfeer met korte lijnen. Benieuwd wat CAD Tekenaar bij een offshorebedrijf inhoudt? 

 

Jij komt in teamverband te werken in Den Helder binnen de olie en gasindustrie. Je maakt deel uit van het modificatie projectteam van een van de grootste toonaangevende bedrijven in die industrie. Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat voornamelijk actief is op de Noordzee. Zij staan voor veiligheid, integriteit, verantwoordelijkheid en teamwerk. Dit is ook terug te vinden in hun cultuur: open, laagdrempelig en korte lijnen. Ze hebben aandacht voor het individu en stellen zich behulpzaam op.

 

Werkzaamheden

Als CAD Tekenaar krijg je een ontwerp aangeleverd voor de modificaties en decommissioning van offshore platformen of je maakt er zelf een. Deze tekeningen van verouderde elektrische stroomleidingen vertaal jij bijvoorbeeld zelfstandig naar een slimme oplossing. Hierbij maak je zoveel mogelijk gebruik van gestandaardiseerde modules. Met jouw praktische inzicht zorg je altijd dat je ontwerpen efficiënt te realiseren zijn. Jij ondersteunt je team en de projecten waar je ontwerpen voor aanlevert door bijvoorbeeld vraagbaak te zijn. Daarnaast coördineer je de informatiestroom van technische tekeningen en diagrammen. Het is jouw verantwoordelijkheid dat die tijdig op de juiste plek worden afgeleverd. Je werkzaamheden houd je dan ook zorgvuldig bij. Zelfs als je meerdere projecten hebt lopen, houd je het overzicht. Aan het einde van de dag controleer je in Maximo of het project is opgeleverd en ga je met een tevreden gevoel naar huis.  

 

Wat bieden wij

  • Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen
  • Diversiteit in verschillende projecten waar je aan werkt
  • Ontwikkelmogelijkheden: aangezien je bij een bedrijf komt te werken dat zelf ook vol op in ontwikkeling is, zijn er veel verschillende mogelijkheden
  • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de € 3.000,- en €4.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering 

Wat heb jij in huis?

  • Een technisch mbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van Electrical & Instrumentation
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de olie en gasindustrie
  • Kennis en kunde van CAD
  • Kennis en kunde van computer- en applicatiesystemen
  • Jij bent stressbestendig en werkt goed met strakke deadlines. Je bent gedreven, verantwoordelijk en sociaal. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en analytisch inzicht. Je kan goed prioriteiten stellen en het overzicht houden

Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!

 

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct! 

We gaan graag met je in gesprek!