Carrière in de offshore!

Hoe ziet de functie eruit?

Jij hebt relevante technische werkervaring en bent op zoek naar de volgende stap in jouw carrière. Variatie, brede werkervaring opdoen en uitdaging, daar ga jij voor! Kan jij je hierin vinden? Neem dan contact met ons op! 


Zowel offshore als onshore zetten we breed georiënteerd technische mensen in op verschillende projecten en bij verschillende opdrachtgevers. Je start altijd op projectmatige basis, maar we streven ernaar om jou zekerheid en vastigheid te bieden. Beschik jij over ambities om door te groeien in de volgende functies? Kansen om jezelf te ontwikkelen zijn er bij RedWave namelijk volop!


  • Roustabout, Rigger, Kraandrijver
  • Mechanic
  • E&I’er
  • Operator Mechanic 

Wat heb jij in huis?

Jij hebt zeker twee jaar relevante technische werkervaring en een afgeronde MBO 4 in de richting van Werktuigbouwkunde, E&I, Elektro, Mechatronica of als Maritiem Officier.


Ervaring in de offshore sluit perfect aan, maar relevante werkervaring die je hebt opgedaan bijvoorbeeld in de petrochemie of scheepvaart passen goed in onze profielen.


Je bent flexibel ingesteld en dus is het voor jou geen probleem om te wisselen van opdrachtgever of werkplek. Sterker nog, jij wilt zoveel mogelijk verschillende werkervaring opdoen dus dit past jou juist prima! Je bent sociaal en een teamspeler, maar kan ook heel goed zelfstandig aan de slag. Je weet wat er van jou verwacht wordt en wilt graag leren en hard werken.


Dus ben jij op zoek naar technische uitdaging, het opdoen van brede technische werkervaring en variatie in jouw werk? Dan ben je bij ons aan het goede adres


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?  

Wij gaan graag het gesprek met jou aan om te kijken bij welke opdrachtgever jij het beste past. Neem contact met ons op!


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)6 123 076 13

Janna van Esveld +31 (0)251 261047