Carrière in de offshore

Hoe ziet de functie eruit?

Jij hebt ondertussen al een ruime technische werkervaring in de offshore, petrochemie of scheepvaart opgebouwd. Jij bent toe aan de volgende stap in je offshore carrière.

Je bent op zoek naar een passende carrière, niet naar zomaar een klus. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij benieuwd wat jouw offshore mogelijkheden zijn? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Stuur ons je cv toe en laat in het motivatieveld weten waarom jij offshore materiaal bent. Dan zoeken wij voor jou een passende droombaan binnen de olie & gas, petrochemie, verlading of zware industrie. 

Offshore functies waar we vaak mensen voor zoeken zijn bijvoorbeeld Rigger, Roustabout, Kraandrijver, Mechanic, verschillende Operatorfuncties en functies voor E&I-professionals. Offshore zal je vaak terechtkomen op de Noordzee, maar we hebben ook internationale mogelijkheden.


Wat bieden wij jou?

Wij zijn dé technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Per functie verschilt ons aanbod natuurlijk, maar er zijn een aantal zaken die altijd van toepassing zijn:

 • Wij hebben altijd de intentie een lange termijn relatie aan te gaan en jou een carrière te bieden. We kijken dan ook graag samen met jou naar doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Dat betekent dat wij er zijn om jou in je werk te helpen. Door middel van aandacht, korte lijnen en een laagdrempelige sfeer denken we graag met je mee
 • Goed salaris met verschillende toeslagen indien die van toepassing zijn 
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantietoeslag en reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenvergoeding
 • Zorgvuldigheid! Wij betalen salaris én declaraties op tijd, regelen je planningen correct en communiceren hier helder over
 • Feestjes vier jij mee, bijvoorbeeld de jaarlijkse RedWave Touches Homebase Days, een personeelsfeest dat wij graag met jou en jouw thuisfront vieren 

Wat heb jij in huis?

Wij zijn altijd op zoek naar technische alleskunners die zich breder willen ontwikkelen. Je bent ambitieus en kan niet wachten om nog bredere werkervaring op te doen. Afwisseling past jou prima. Daarnaast kan je goed in teamverband én zelfstandig aan de slag. We kijken graag samen met jou naar wat je kan en wat voor mogelijkheden daarop aansluiten. De vereisten verschillen per functie, maar beschik jij in ieder geval over:

 • Een achtergrond in de offshore, chemie, olie & gas, zware industrie, scheepvaart of bij defensie
 • Minstens 2 jaar relevante technische werkervaring
 • Een technisch mbo 4 diploma in de richting van Werktuigbouwkunde, E&I, Elektro, Mechatronica of als Maritiem Officier
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • Flexibiliteit aangezien je op meerdere locaties aan de slag kan gaan
 • Je bent sociaal en kan je aanpassen aan de verschillende crew-samenstellingen

Dan gaan we graag met je in gesprek!


Meer informatie? 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!