Dokmeester

Hoe ziet de functie eruit?

Heb jij affiniteit met techniek en zeevaart? Heb jij ervaring als assistent dokmeester of zeevarende en ben jij klaar voor wat meer verantwoordelijkheid? Dan hebben wij een uitdaging die bij jou past! Wij zijn op zoek naar een Dokmeester voor de regio Amsterdam.

 

Als Dokmeester heb jij de touwtjes in handen. Jij geeft namelijk leiding aan de dokdienst en zorgt ervoor dat het dokken en ontdokken van zeegaande schepen soepel verloopt. Jij organiseert al het onderhoud dat verricht moet worden en de plaatsing van dokbedden etc. Jij maakt dokberekeningen en gaat ook over uren, budgetten en rapporten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, van de kapitein van het schip tot aan diverse onderaannemers. Ben jij klaar voor deze verantwoordelijkheid?

 

Voor deze job zoeken we iemand die flexibel inzetbaar is, jij vindt het geen probleem om soms in de avond of het weekend te werken. Je vindt de afwisseling van werkzaamheden op kantoor en direct on the field erg prettig. Je woont in de regio Amsterdam en je reistijd is niet meer dan 45 minuten. Wanneer jij laat zien wat je in huis hebt en het naar je zin hebt, is een vast dienstverband bij de opdrachtgever zeker een mogelijkheid.

Wat heb jij in huis?

Plannen en organiseren kan jij als geen ander. Jij bent stressbestendig en kan prima prioriteiten stellen. Daarnaast kan jij leidinggeven en de dokprocessen aansturen. Omdat jij het aanspreekpunt voor de diverse stakeholders bent, is het belangrijk dat jij duidelijk en makkelijk communiceert. Je past je gemakkelijk aan en bent sociaal. Jij bent constant op zoek naar manieren om de processen efficiënter te maken en levert alleen kwaliteit. Veiligheid, netheid en duurzaamheid staan voor jou bovenaan de prioriteitenlijst. Mocht jij daarnaast ook nog werkervaring hebben als eerste of tweede stuurman op zeegaande schepen, dan is dat een pré!

Voldoe jij verder aan de volgende eisen?

  • Minstens een technische of maritieme MBO opleiding
  • Woonachtig binnen 45 minuten reistijd van Amsterdam.
  • Minstens 5 jaar relevant werkervaring als assistent dokmeester of als zeevarende
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • VCA VOL

Neem dan contact op met Inge!

 

MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040