E&I Technician

Hoe ziet de functie eruit?

Jij bent geen type om jarenlang op hetzelfde project te werken. Jij wilt variatie in je werkzaamheden èn werklocatie als E & I Technician. Juist de afwisseling tussen onshore en offshore werken, verschillende projecten en binnen een nieuw team of zelfstandig werken, geven jou energie. Die afwisseling kunnen wij je bieden, pak jij nu jouw kans?!

 

Jij wilt afwisseling in je werk? Die krijg je! Jij krijgt de kans om je E & I werkzaamheden uit te voeren op verschillende projecten. Dit kan variëren van modificatie projecten tot reparaties op de platformen. Van jou vragen we flexibiliteit; van het vervangen van een lichtbak tot aan het overhalen van een generator, jij bent allround inzetbaar. Je werkt aan nieuwe installaties, uitbreiding en onderhoud van bestaande installaties, besturingen, meet- en regelsystemen en ga zo maar door.

Offshore zal je werklocatie liggen op de Noordzee maar welk platform en in welk schema, dat verschilt per project. Naast de offshore projecten zal je ook onshore ingezet kunnen worden. Waar en bij welke opdrachtgever? Het maakt jou niet uit, jij grijpt die kans om bakken met ervaring op te doen.  Projecten zullen meestal een aantal weken duren en dan ligt de volgende uitdaging alweer op jou te wachten.

Wat heb jij in huis?

Breed ingezet worden is voor jou geen probleem omdat jij terug kan vallen op jouw ervaring als E & I Technician offshore/onshore die je hebt opgedaan in de petrochemie of zware industrie. Je hebt ervaring met het opsporen en oplossen van storingen in elektrische installaties en natuurlijk een MBO elektrotechniek, NEN 3140 en VCA. Ben je al in het bezit  van de offshore papieren en ATEX en PLC-systemen certificaten? Dan ben jij er helemaal klaar voor. Deze job vraagt om iemand die sociaal en flexibel is, aangezien je vaak van project en team zal wisselen. Nederlands en Engels spreek je goed, dat heb je echt nodig op de verschillende projecten. Jou kunnen we op iedere klus afsturen,  je past je makkelijk aan en bent makkelijk in de omgang, bent veiligheidsbewust en zorgvuldig in je werk. Wil jij ons vertegenwoordigen op uitdagende projecten? 

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan met alle mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op!

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047