E&I Technician Kop van Noord-Holland

Hoe ziet de functie eruit?

Jij hebt een passie voor techniek, affiniteit met elektro én interesse in instrumentatie techniek. Als jij een MBO 4 Elektrotechniek hebt en je verder wil ontwikkelen en specialiseren op gebied van E&I, ben je bij ons aan het goede adres! 

 

Als onze Technicus in de Kop van Noord-Holland kom jij te werken in de gasinfrastructuur met verschillende compressorstations en meng- & reduceerstation. Hou jij van variatie? Dan zit je bij onze opdrachtgever helemaal goed! Samen met een team vol technische professionals ga jij namelijk aan de slag  op vier verschillende werklocaties. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het verhelpen van storingen en het plegen van onderhoud. Daar komt jouw technische inzicht mooi van pas. Je begeleidt verder nieuwbouw- & onderhoudsprojecten en houdt toezicht op werk van derden. 

Wat heb jij in huis?

Heb jij in ieder geval een MBO 4 Elektrotechniek? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Heb jij daarnaast relevante werkervaring in een professionele onderhoudsorganisatie? Dan is dat een pre! Verder is het belangrijk dat je sociaal bent en goed kan werken in teamverband. Ben jij leergierig? Dat komt mooi uit, want je zult verschillende cursussen volgen om je helemaal klaar te stomen voor jouw nieuwe baan. Beschik jij verder over:

 

  • Woonachtig in de Kop van Noord-Holland
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • NEN 3140 is een pre
  • NEN 3840 is een pre

MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met onze recruiters! 

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040