E&I Technician Offshore

Hoe ziet de functie eruit?

Wij zijn op zoek een naar ervaren E & I Technician! Deze job is niet voor iedereen weggelegd, je gaat namelijk offshore werken binnen een klein team waar je echt op elkaar bent aangewezen. Wil jij je ondanks je ervaring blijven ontwikkelen? Reageer dan nu.

 

Als E & I Technician bij onze opdrachtgever kom jij te werken in een klein, hecht team waar je in een 2/3 schema werkt. Door dit schema is het niet mogelijk om buiten je shift vakantie op te nemen, dat is wel iets om rekening mee te houden. Bij deze opdrachtgever is de bedrijfscultuur heel belangrijk en die moet jou echt passen. Onderdeel van deze cultuur is o.a. een sportieve, gezonde lijfstijl, aandacht voor elkaar en sociale controle. Mensen tellen hier en men is begaan met de medewerkers. Het platform waar jullie werken is vrij nieuw, voor offshore begrippen van alle luxe voorzien en er is een vrij kleine crew aan boord.

Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor al je E & I werkzaamheden aan de installaties aan boord, zoals onderhoud, het oplossen van storingen en je werkzaamheden aan de generatoren, meet- & regelsystemen (zowel pneumatisch als hydraulisch), detectiesystemen en PLC’s. Daarnaast ga je onderdeel uitmaken van het Emergency Response team (EHBO, brandteam) aan boord.

Wat heb jij in huis?

Jij draait al even mee in de E & I wereld en je ervaring heb je opgedaan in de offshore productie of onshore binnen de petrochemie of zware industrie. Naast een MBO4 elektrotechniek diploma bezit je een geldig NEN 3140 certificaat en als je ook nog eens NEN 3840, VCA hebt en offshore getraind bent, is dat zeker een pre. Minstens zo belangrijk voor deze job is jouw instelling. Omdat je in een klein team gaat werken is het heel belangrijk dat je sociaal bent, de samenwerking opzoekt en in de communicatie gaat. Ondanks je ervaring wil jij nog steeds leren en die interesse in je werkgebied toon je ook. Uiteraard stel jij je in op 2 weken weg van huis zijn en is dat geen probleem.

Herken jij jezelf als die E & I Technician die zowel het werk als de bedrijfscultuur belangrijk vindt?


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047