E&I Technician (On & Offshore)

Hoe ziet de functie eruit?

Op zoek naar wat variatie in je dagelijkse bezigheden? Als jij een ervaren E&I Technician bent met passie voor On- & Offshore, gaan wij graag met jou in gesprek!


Jij zal On- & Offshore komen te werken, soms in teamverband, soms zelfstandig. Juist deze afwisseling geeft jou energie. Jouw werkzaamheden verschillen van modificatie projecten tot reparaties op de platformen. Niet alleen werk jij aan nieuwe installaties, bereid je bestaande installaties uit en pleeg je onderhoud, maar ook houd jij je bezig met besturingen en meet- en regelsystemen. Op projectmatige basis zal jouw werk wisselen tussen de Noordzee en Onshore. Opdrachtgevers, platformen en schema’s verschillen per project, maar dat maakt voor jou niet uit. Jij grijpt iedere kans om jouw werkervaring te verbreden! 

Wat heb jij in huis?

Als ervaren E&I Technician heb jij (bij voorkeur offshore) al gewerkt met het opsporen en oplossen van storingen in elektrische installaties. Met de variatie in projecten en teams wat bij deze functie komt kijken, ga jij flexibel om. Jij bent sociaal genoeg om binnen ieder team te passen en ook aan je omgeving pas jij je makkelijk aan. Jij leert namelijk snel en pakt snel dingen op. Verder is het belangrijk dat je zorgvuldig en veiligheidsbewust bent.


Beschik jij verder over de volgende kenmerken?

  • MBO elektrotechniek of soortgelijk
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (Offshore, Petrochemie, zware industrie)
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • NEN 3140
  • VCA
  • Offshore papieren, ATEX, PLC-systemen certificaten zijn een pre

WAT BIEDEN WIJ?

Ontzettend veel variatie in je werk, werkplek en collega’s maken deze functie voor jou aantrekkelijk. Jij kan met iedereen samenwerken, maar bent ook verantwoordelijk genoeg om in je eentje kwaliteit te leveren. Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met onze Recruiter op!

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047