Elektricien and remotely operated vehicle operator

Hoe ziet de functie eruit?

Wil jij werken met de nieuwste apparatuur op het gebied van scheeprompreiniging? Werk jij graag zelfstandig zodat jij zelf de touwtjes in handen hebt? Dan hebben we een mooie kans voor jou als je al wat technische werkervaring hebt opgedaan. Wij zoeken namelijk een remotely operated vehicle operator en elektricien scheepsreiniging!

 

Over de functie:

Jij bedient het nieuwste systeem waarmee de rompen van schepen worden gereinigd (aangroei zoals slijm, algen en schelpen) tijdens het laden en lossen. Dit systeem maakt het mogelijk dat zeeschepen niet meer uitsluitend in het droogdok gereinigd kunnen worden, maar in de haven! De installatie waar jij mee aan de slag zal gaan, bestaat uit een robot en een aantal zeecontainers met equipment. De installatie staat op een binnenvaartschip (werkschip) en meert aan bij het zeeschip dat gereinigd dient te worden.

 

Aangezien jij werkt vanaf dit werkschip, houdt dit in dat jij zult komen te werken via een 1:1 schema. Op het schip wordt een slaapkamer, eten en drinken allemaal voor je verzorgd. Jij zal met het schip meevaren van haven naar haven, omdat je werkzaam bent in alle Nederlandse havens. Hoe gaaf is dat?

 

Jij bent volledig verantwoordelijk voor het systeem dat jij bedient. Dat betekent dat jij ook de onderhoudswerkzaamheden verricht en eventuele storingen oplost (zowel elektrisch als mechanisch). Dit geeft jou veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ben jij flexibel en klaar voor deze uitdaging? 


Wat heb jij in huis?

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO 2 opleiding en al wat werkervaring (circa een jaar) in de elektrotechniek opgedaan. Het zou mooi zijn wanneer je al bekend bent met een Maritieme werkomgeving. Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam. 

 

Je vind het prettig om zelfstandig te werken en kan die verantwoordelijkheid ook aan. Juist de afwisseling tussen het bedienen van het systeem, maar ook het hands on onderhoudswerk spreekt jou aan. Omdat jij in de meeste gevallen zelfstandig werkt, ben jij ook degene die contact heeft met de bemanning van het schip. Voor jou geen probleem, je bent sociaal en maakt makkelijk contact. Je begrijpt dat de klant koning is en tijd geld. Doorwerken, efficiënt en veilig werken en zien wat er moet gebeuren, dat zijn jouw pijlers. Herken jij jezelf hierin?

 

Neem dan contact op met Inge!

 

MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040