Fitter / Ijzerwerker

Hoe ziet de functie eruit?

Werk jij graag met diverse leidingsystemen en installaties op het gebied van onderhoud? Ben jij een kei in het aflezen van isometrische tekeningen? Staat veiligheid voor jou op nummer 1 en ben jij op zoek naar variatie? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou!


Als Fitter / IJzerwerker ben jij de persoon die diverse leidingen en leidingsystemen onderhoudt en installeert. Deze verschillende soorten leidingen worden gebruikt voor verwarming, verkoeling, stoom, besproeiing en vele andere soorten industriële processen. Je verzamelt de benodigde materialen, zorgt voor werk op maat en leest isometrische tekeningen af. Een veilige werkplek creëren is voor jou een prioriteit. Jij zal te maken krijgen met een afwisselende functie in de offshore en onshore wereld. Voor jou als harde werker en stevige aanpakker is dat geen probleem! 


Wat heb jij in huis?

Natuurlijk ben je sociaal, ken je de veiligheidsregels en is jouw werkhouding dik in orde. Je steekt je handen uit de mouwen en schiet te hulp waar nodig. Verder beschik jij over een LBO of VMBO in Techniek (Metaal, WTB, Installatie, Motorvoertuigen), heb jij minimaal 2 jaar werkervaring en een VCA basis. Een cursus Flensmonteur WFPr met Torque & Bolt tensioning zijn een pre. Natuurlijk beheers jij ook de Nederlandse en Engelse taal prima. Als laatste is het belangrijk dat je een rijbewijs en eigen vervoer hebt. Nogepa 0.5 is een pré.

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Er zijn namelijk zat carrièremogelijkheden, opleidingsmogelijkheden met een uitzicht op een vast dienstverband. Een goed salaris wordt gebaseerd op jouw kennis en vaardigheden. Niet alleen krijg je onder andere reiskostenvergoeding en pensioensregeling, maar ook een prima reis- en verblijfkostenregeling.


Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit. Zie je dit wel zitten? Neem dan contact met ons op!


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047