Flexibele Logistiek Operator (schepen, trucks, wagons) regio Rotterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Variatie, dynamiek, verantwoordelijkheid en zelfstandig aan de slag; is dit waar jij naar op zoek bent? Heb jij relevante werkervaring met verladen van vloeibare producten, oil movement of in de chemie? Dan hebben wij een functie met afwisselende werklocaties klaarliggen voor jou. Lees snel verder!  

Als flexibele Logistiek Operator zullen jouw werkzaamheden afhankelijk zijn van bij welke opdrachtgever je wordt ingezet. Bij elk van onze klanten zal je komen te werken in een 5-ploegensysteem met circa 33.6 werkuren per week. We gaan graag met jou in overleg over welke van onze opdrachtgevers het beste bij jou past!


Jij bent het visitekaartje van onze klant op diverse werklocaties, dus jij hebt jouw werkplek altijd op orde. Niet alleen koppel jij schepen aan- en af, maar trucks of wagons vallen ook binnen jouw taakomschrijving. Veiligheid is prioriteit nummer 1, dus jij blijft alert, loopt controle / veiligheid rondes en neemt monsters. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de benodigde papieren en het invullend van de ADM/ADR checklist. 

Wat heb jij in huis?

Ten eerste is het ontzettend belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en ook goed zelfstandig kan werken. Niet alleen werk je nauwkeurig, maar jouw oplettendheid is ook van belang. Je gaat flexibel om met de werktijden die je krijgt en vindt het een uitdaging om werkzaam te zijn op verschillende locaties. Wij zoeken iemand met relevante technische werkervaring in de gevaarlijke stoffen zoals olie of chemicaliën, in de verlading en/of in de oil movement. Een achtergrond als matroos of chauffeur gevaarlijke stoffen is ook zeker welkom.


Beschik jij verder over:

  • Afgeronde opleiding MBO 2
  • VAPRO A of B, matroos binnenvaart.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • VCA basis of VOL is een pre
  • ADN of ADR is een pre


WAT BIEDEN WIJ?

Jij zal komen te werken in een grote organisatie binnen de olie industrie of in de chemie en juist de hoeveelheid zelfstandig werken en verantwoordelijkheid die je krijgt, maken deze functie bijzonder. Daarnaast zal jij je werkzaamheden uitvoeren in een dynamische omgeving. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze Recruiters!


MEER INFORMATIE?

Alisa Kurvink +31 (0)6 533 753 42

We gaan graag met je in gesprek!