Flexibele Logistiek Operator (schepen, trucks, wagons) - regio Rotterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Variatie, dynamiek, verantwoordelijkheid en zelfstandig aan de slag; is dit waar jij naar op zoek bent? Heb jij relevante werkervaring met verladen van vloeibare producten, oil movement of in de chemie? Dan hebben wij een functie met afwisselende werklocaties klaarliggen voor jou. Lees snel verder!  

Als flexibele Logistiek Operator zullen jouw werkzaamheden afhankelijk zijn van bij welke opdrachtgever je wordt ingezet. Bij elk van onze klanten zal je komen te werken in een 5-ploegensysteem met circa 33.6 werkuren per week. We gaan graag met jou in overleg over welke van onze opdrachtgevers het beste bij jou past!


Jij bent het visitekaartje van onze klant op diverse werklocaties, dus jij hebt jouw werkplek altijd op orde. Niet alleen koppel jij schepen aan- en af, maar trucks of wagons vallen ook binnen jouw taakomschrijving. Veiligheid is prioriteit nummer 1, dus jij blijft alert, loopt controle / veiligheid rondes en neemt monsters. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de benodigde papieren en het invullend van de ADM/ADR checklist. 


Wat bieden wij jou?

Allereerst een verantwoordelijke en veelzijdige functie waarbij je de gelegenheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Maar wij bieden je meer, zoals bijvoorbeeld:

 • Werk op de meest bijzondere werkplekken
 • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de € 1.900- en € 3.200,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Bovenop dat basissalaris: 28% toeslag bij een 5- ploegendienst
 • 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Vrije tijd, want bij een fulltime dienstverband in de 5-ploegendienst werk je 33,6 uur per week
 • 25 vakantiedagen
 • Diverse trainingen en opleidingen die voor je worden betaald
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

Ben jij flexibel en kan jij op meerdere locaties worden ingezet? Dan ontvang je daarbij:

 • € 150,- tot € 300,- bruto flextoeslag per maand  
 • 4 extra roostervrije dagen per maand 

Bij RedWave vinden wij het normaal dat wij een goede werkgever voor je zijn. Jouw salaris wordt altijd op tijd, op een vast moment in de maand op je rekening gestort. Dat zelfde geldt voor declaraties. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dat betekent dat wij er zijn om jou in je werk te helpen. Feestjes vier jij mee, bijvoorbeeld de jaarlijkse RedWave Touches Homebase Days, een personeelsfeest dat wij graag met jou en jouw thuisfront vieren. 


Wat heb jij in huis?

Ten eerste is het ontzettend belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en ook goed zelfstandig kan werken. Niet alleen werk je nauwkeurig, maar jouw oplettendheid is ook van belang. Je gaat flexibel om met de werktijden die je krijgt en vindt het een uitdaging om werkzaam te zijn op verschillende locaties. Wij zoeken iemand met relevante technische werkervaring in de gevaarlijke stoffen zoals olie of chemicaliën, in de verlading en/of in de oil movement. Een achtergrond als matroos of chauffeur gevaarlijke stoffen is ook zeker welkom.


Beschik jij verder over:

 • Afgeronde opleiding MBO 2
 • VAPRO A of B, matroos binnenvaart.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • VCA basis of VOL is een pre
 • ADN of ADR is een pre


Over ons 

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of  stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!