HSE Adviseur

Hoe ziet de functie eruit?

Jij bent een doorgewinterde HSE Adviseur met minstens 8 jaar werkervaring. Jij staat voor jouw keuzes op het gebied van veiligheid en kan deze duidelijk en overtuigend communiceren. Jouw beleid is volledig gericht op een veilige en gezonde werkomgeving voor alle werknemers. Ben jij die HSE Adviseur, dan hebben wij de job voor jou!


Je zal komen te werken in de internationale olie- en gasindustrie binnen een informele, prettige werksfeer met korte lijnen. In deze functie zullen jouw dagdagelijkse bezigheden plaatsvinden omtrent het schrijven en overbrengen van het beleid dat jij zelf ontwikkelt. Het is dan ook cruciaal dat jij maatregelen kunt ontwikkelen die ervoor zorgen dat medewerkers veilig en gezond kunnen werken. Jij ondersteunt, implementeert, verbetert en administreert verschillende HSE-programma’s. Als HSE Adviseur ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het beleid dat wordt aangehouden en daarmee ook voor een veilige en gezonde werkomgeving. De kwaliteit van operaties en de kwaliteit die de productiemedewerkers leveren, vallen binnen jouw takenpakket. Dit pak je in samenwerking met de HSE Manager op. Daarnaast zal je ook bezig zijn met plannen en organiseren, bijvoorbeeld van een HSE-audit. 


Wat heb jij in huis?

Aangezien jij jouw maatregelen overtuigend moet kunnen brengen, moet je achter jouw keuzes kunnen gaan staan en deze helder communiceren. Dit kan jij in het Nederlands, maar ook in het Engels, aangezien Engels de voertaal is van onze internationale opdrachtgever. Zelfstandig werken is voor jou daarnaast niet meer dan gewoon. Verder past jouw houding natuurlijk binnen de informele sfeer en heb jij echt een passie voor veiligheid. Daar wil je dan ook verantwoordelijkheid voor nemen. Dit zorgt ervoor dat jij proactief bent als het aankomt op het ontwikkelen van een HSE-beleid.

Daarnaast heb jij kennis van wet en regelgeving binnen de olie- en gasindustrie. Op dit gebied heb je namelijk 10 jaar ervaring, waarvan minimaal 8 jaar ervaring in een HSE rol. Je hebt kennis van Risico Analyses en van HSE/QA-audits & inspecties. Beschik jij verder over het volgende?

  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • HBO Engineering of een HBO Environmental
  • VCA Vol
  • HVK
  • HSE / QA Auditing

Neem dan contact op met Inge.


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040