IJzerwerker / Bankwerker - Amsterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Fitten, ijzerwerken, bankwerken: jij kan het allemaal. Jij zoekt naar variatie en kan een ploegentoeslag van 25% wel gebruiken. Daarbij vind jij het ook erg fijn dat je veel invloed hebt op jouw werkschema.


Als IJzerwerker werk je op verschillende locaties door Nederland heen, maar jouw thuisbasis blijft Amsterdam. Daar heerst een informele sfeer en er wordt hard gewerkt. Je werkt in een ploegendienst: tussen 07:00 en 16:00 of tussen 16:00 en 23:00. Jouw voorkeur geef je zelf aan. Onze opdrachtgever is op zoek naar meerdere IJzerwerkers. Wanneer jij jouw leukste collega meeneemt, is de kans dus groot dat jullie samen aan de slag gaan!


Werkzaamheden

Jij werkt in de scheepsbouw; nieuwbouw, verbouw en reparatie. Dagelijks ben jij bezig met het verrichten van reparatiewerkzaamheden. Dit is breed; scheepssecties, dubbele bodems, scheepshuiden, luiken, ruimen en nog veel meer. Verder zal je klein ijzerwerk verrichten aan bijvoorbeeld trappen, bolders en masten. Daarnaast wisselt jouw werk ook af tussen het monteren, demonteren en bewerken van machines, schroefassen en installaties. 


Wat bieden wij jou? 

  • Een dynamische en informele werkomgeving
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding
  • De hele dag werken met allerlei schepen: binnenvaartschepen, cruiseschepen, marineschepen, noem het maar op
  • Variatie: niet alleen in je werkzaamheden, maar ook binnen het team zal je werken met collega’s met uiteenlopende achtergronden en met variatie in werkervaring
  • Salaris! Afhankelijk van je opleiding en werkervaring ligt je basissalaris rond de € 2.500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hier komt ook nog 25% toeslag bij wanneer je middagdienst hebt

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt minstens 1 jaar relevante werkervaring met bankwerken of vergelijkbare werkzaamheden
  • Jij hebt een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) of komt hiervoor in aanmerking
  • Jij hebt kennis van reparaties, montagewerkzaamheden, schepen en scheepsuitrusting
  • Jij kan technische tekeningen aflezen
  • Jij hebt een VCA

Kan jij overal een vinkje achter zetten? Daarnaast ben jij sociaal, proactief en stressbestendig. Ook in een hectische werkomgeving houd jij je hoofd koel. Als jij ook nog een goed probleemoplossend vermogen hebt, is dat mooi meegenomen!


Over ons 

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie? 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct! 

We zien je reactie graag tegemoet!