Industrieel Schilder/Straler

Hoe ziet de functie eruit?

Jij bent een ervaren Schilder en in je element als jij kan werken aan grote constructies en installaties offshore. Jij deinst niet terug voor het werken met gevaarlijke stoffen want veilig en goed beschermd werken is bij jou vanzelfsprekend en prioriteit één! Ben jij toe aan een mooie uitdaging? Reageer dan nu!


Als Industrieel Schilder / Straler ben jij werkzaam op speciale projecten bij onze opdrachtgevers. Je wordt met name ingezet voor het onderhoud van grote constructies en installaties. Met behulp van hoge druk apparatuur verricht jij straal- (volgens norm SA 2.5 en SA 3.0) en spuitwerkzaamheden, maar ook het met de hand verwijderen van roest hoort erbij. Jij bent verantwoordelijk voor het hele proces; je stelt altijd eerst je werkomgeving veilig, zorgt ervoor dat het gereedschap dat jij nodig hebt voor de klus aanwezig is, controleert het te behandelen oppervlak en uiteraard beoordeel je ook het eindresultaat en laat jij je werkplek weer netjes achter. Jij bent verantwoordelijk voor het werk dat jij oplevert namens RedWave en wilt altijd maximaal presteren; jij bent niet alleen jouw eigen visitekaartje maar ook dat van ons.

Jij bent een aanpakker en niet bang voor intensief fysiek werk. Juist daarom haal jij voldoening uit je werk. 

Wat heb jij in huis?

Jij bent een ervaren industrieel Schilder / Straler en bekend met het werken met 2 componenten verf. In het rijtje van de werkzaamheden waar jij ervaring mee hebt staan ook gritstralen, werken met perslucht en werkvergunningen en uiteraard weet jij precies met welke apparatuur en materialen jij in dit vakgebied werkt en hoe je deze moet opbouwen.


Minstens zo belangrijk zijn de persoonlijke kenmerken waardoor juist jij de Schilder / Straler bent die wij zoeken. Jij kan vanuit je ervaring en vakkennis meedenken met de klant en je collega’s over de beste uitvoering van het werk. Je bent niet te beroerd om je collega’s te helpen en een stap harder te doen wanneer dat nodig is. Bij deze projecten kan je in aanraking komen met gevaarlijke stoffen. Jij schiet daar niet van in de stress maar weet hoe belangrijk het veilig en goed beschermd werken is. Veiligheid staat sowieso bovenaan wanneer jij aan het werk bent, daar ben jij je altijd van bewust.


Daarnaast is het niet noodzakelijk, maar zou het mooi zijn als je in het bezit bent van:

  • Geldige offshore medical
  • BOSIET
  • VCA
  • Cursus metaalconservering of vergelijkbaar

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan met alle mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit.

 

Ben jij de man voor deze job en toe aan een offshore uitdaging? Neem dan contact met mij op!

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047