Inspecteur Elektrische Installaties

Hoe ziet de functie eruit?

Heb jij ruime ervaring opgedaan als Elektromonteur en weet jij precies waar elektrische installaties aan moeten voldoen? En wil jij die kennis toepassen in een inspecterende rol offshore? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Inspecteur Elektrische installaties.


Voor één van de belangrijkste spelers op de industriële markt van elektrotechnische installaties als het gaat om trainingen, inspecties en advies, zijn wij op zoek naar een Inspecteur Elektrische Installaties. Zij opereren zowel op nationaal als op internationaal niveau op het gebied van laagspanning, hoogspanning en explosieveiligheid. De specialisaties omvatten zowel de elektrische bedrijfsvoering, als het veilig werken aan of in de nabijheid van de installatie. Er heerst een laagdrempelige bedrijfscultuur waarin samenwerken, korte lijnen en bijdragen aan succes centraal staan.

In jouw rol als Inspecteur Elektrische installaties zal jij je inspecties voornamelijk offshore verrichten, maar dit wissel je af met werkzaamheden onshore. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent en het geen probleem vindt om hier in te switchen. Je werkt met een collega Inspecteur en samen zorg je ervoor dat alle elektrische installaties volgens de geldende normen geïnspecteerd worden. Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom de inspecties, ook het voorbereiden en uitvoeren van laagspanning en ATEX inspecties, het controleren en het onder begeleiding maken van rapportages vallen binnen jouw takenpakket.

Wat heb jij in huis?

Jij bent een ervaren Elektromonteur (of vergelijkbare rol) en hebt praktische werkervaring met complexe, industriële, elektrische installaties. Ben jij al werkzaam als Inspecteur of heb je al ervaring binnen deze rol dan gaan we natuurlijk ook heel graag met jou in gesprek! Met bovenstaande ervaring verwachten wij van jou dat je minimaal werk- en denkniveau op MTS niveau hebt. Je bent administratief vaardig en hebt goede kennis van Word, Excel en Access. Het spreekt vanzelf dat nauwkeurigheid, veiligheidsbewust, verantwoordelijkheid en pro activiteit key zijn in jouw job.

Verder ben je in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat. Mocht je kennis van ATEX hebben en/of in het bezit zijn van de Training Inspecteur Elektrische Installaties dan is dat zeker een pre. 


Jij bent iemand die niet stil wilt staan, maar wilt blijven groeien in jouw vakgebied. Die mogelijkheid krijg je zeker bij onze opdrachtgever. Het volgen van trainingen hoort bij deze functie waardoor jij altijd up to date blijft.

Jij ziet de voordelen van een flexibel schema en vanwege de wisselende locaties is het noodzakelijk dat je een rijbewijs hebt en in het bezit bent van eigen vervoer.

Kent de elektrische installatie geen geheimen voor jou? Neem dan contact met ons op!


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047