Lasser

Hoe ziet de functie eruit?

Als Lasser voor RedWave kom je vaak op verschillende locaties. Lijkt het jou wel wat geregeld een hotel te pakken in bijvoorbeeld Rotterdam of in Eemshaven? Ben jij iemand die warm wordt van variatie, uitdaging en uiteenlopende opdrachten? Lees dan snel verder! 


Met een team van ervaren Lassers ga je van project naar project om voornamelijk pijpen te lassen. Iedere dag kan anders zijn en daar ga jij  enthousiast en flexibel mee om, dat is juist wat jou trekt. Natuurlijk gaat de opdrachtgever er vanuit dat jij, samen met jouw team, iedere keer een topprestatie neerzet. Dat is voor jou geen probleem, want jij bent een professional die goed kan samenwerken maar jij redt je ook prima in je eentje. Jij staat voor kwaliteit een daarom kan jouw chef erop vertrouwen dat jij de meest uiteenlopende projecten als geen ander klaarspeelt. 

Wat heb jij in huis?

Jij hebt minstens 2 tot 3 jaar ervaring met pijplassen op raffinaderijen of in de biochemische industrie in huis. Vanzelfsprekend worden wijj blij van zoveel mogelijk door gestempelde lascertificaten waaronder NEN9606 voor koolstofstaal en RVS. Mocht je bijvoorbeeld nog geen VCA certificaat hebben, dan kunnen wij ervoor zorgen dat jij een cursus volgt en dat certificaat behaalt. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan investeren wij graag in jou! Herken jij jezelf in die professionele aanpakker, die niets liever heeft afwisseling week op week, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan met alle mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit. Zie je dit wel zitten? Neem dan contact met ons op!


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047