Logistiek Operator (schepen, trucks, wagons) regio Rotterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Zelfstandig aan de slag in een dynamische omgeving met verantwoordelijkheid; is dit waar jij naar op zoek bent? Heb jij relevante werkervaring in de verlading van vloeibare producten? Ben je werkzaam als operator, matroos of heb je onlangs je Vapro A/B diploma gehaald? Lees dan snel verder!

 

Als Logistiek Operator zullen jouw werkzaamheden afhankelijk zijn van bij welke opdrachtgever je wordt ingezet. Je zult komen te werken in een 2 of 5-ploegensysteem met circa een 33.6 uur of bij 2 ploegen, 40 uur per week.

 

Over het algemeen zal je bezig zijn met het aan- en afkoppelen van schepen, maar bijvoorbeeld ook van trucks en/of wagons. Tevens loop je controle / veiligheid rondes en neem je monsters. Je bent verantwoordelijk voor een juiste en correcte afhandeling van de benodigde papieren en  het invullen van ADN/ADR checklist. Verder wordt er van je verwacht dat je netjes werkt en zorgdraagt voor het schoonhouden van de werkplek. Als jij solliciteert op deze functie, gaan wij graag met jou in overleg welke opdrachtgever het beste bij jou past. 

Wat heb jij in huis?

Wij zoeken iemand met relevante werkervaring in de gevaarlijke stoffen zoals olie of chemicaliën, in de verlading en/of in de oil movement. Een achtergrond als matroos of chauffeur gevaarlijke stoffen is ook zeker welkom. Daarnaast moet je goed in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken en draag je  veel verantwoordelijkheid. Je werkt nauwkeurig en blijft alert. Verder ben je flexibel met werktijden want overwerk kan voorkomen.

 

Beschik jij verder over:

  • Afgeronde opleiding MBO 2
  • VAPRO A of B, matroos binnenvaart.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • VCA basis of VOL is een pre
  • ADN of ADR is een pre

 

Wat bieden wij jou?

Jij zal komen te werken in een grote organisatie binnen de olie industrie of in de chemie en juist de hoeveelheid zelfstandig werken en verantwoordelijkheid die je krijgt, maken deze functie bijzonder. Daarnaast zal jij je werkzaamheden uitvoeren in een dynamische omgeving. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze Recruiters!


Over ons 

Wij zijn dé technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Bij RedWave wordt jouw salaris dan ook altijd op tijd, op een vast moment in de maand op je rekening gestort. Datzelfde geldt voor declaraties. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dat betekent dat wij er zijn om jou in je werk te helpen. Feestjes vier jij mee, bijvoorbeeld de jaarlijkse RedWave Touches Homebase Days, een personeelsfeest dat wij graag met jou en jouw thuisfront vieren. Ga jij samen met ons voor een lange termijn relatie?


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!