Logistiek Operator (schepen, trucks, wagons) regio Rotterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Zelfstandig aan de slag in een dynamische omgeving met verantwoordelijkheid; is dit waar jij naar op zoek bent? Heb jij relevante werkervaring in de verlading van vloeibare producten? Ben je werkzaam als operator, matroos of heb je onlangs je Vapro A/B diploma gehaald? Lees dan snel verder!

 

Als Logistiek Operator zullen jouw werkzaamheden afhankelijk zijn van bij welke opdrachtgever je wordt ingezet. Je zult komen te werken in een 2 of 5-ploegensysteem met circa een 33.6 uur of bij 2 ploegen, 40 uur per week.

 

Over het algemeen zal je bezig zijn met het aan- en afkoppelen van schepen, maar bijvoorbeeld ook van trucks en/of wagons. Tevens loop je controle / veiligheid rondes en neem je monsters. Je bent verantwoordelijk voor een juiste en correcte afhandeling van de benodigde papieren en  het invullen van ADN/ADR checklist. Verder wordt er van je verwacht dat je netjes werkt en zorgdraagt voor het schoonhouden van de werkplek. Als jij solliciteert op deze functie, gaan wij graag met jou in overleg welke opdrachtgever het beste bij jou past. 

Wat heb jij in huis?

Wij zoeken iemand met relevante werkervaring in de gevaarlijke stoffen zoals olie of chemicaliën, in de verlading en/of in de oil movement. Een achtergrond als matroos of chauffeur gevaarlijke stoffen is ook zeker welkom. Daarnaast moet je goed in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken en draag je  veel verantwoordelijkheid. Je werkt nauwkeurig en blijft alert. Verder ben je flexibel met werktijden want overwerk kan voorkomen.

 

Beschik jij verder over:

  • Afgeronde opleiding MBO 2
  • VAPRO A of B, matroos binnenvaart.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • VCA basis of VOL is een pré
  • ADN of ADR is een pré

 

WAT BIEDEN WIJ?

Jij zal komen te werken in een grote organisatie binnen de olie industrie of in de chemie en juist de hoeveelheid zelfstandig werken en verantwoordelijkheid die je krijgt, maken deze functie bijzonder. Daarnaast zal jij je werkzaamheden uitvoeren in een dynamische omgeving. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze Recruiters!

 

MEER INFORMATIE?

Alisa Kurvink +31 (0)6 533 753 42

We gaan graag met je in gesprek!