Logistiek Operator (Tankschepen)

Hoe ziet de functie eruit?

Laden en lossen is jouw passie en Onshore Olie en Gas is jouw industrie. Ben jij op zoek naar een baan vol variatie voor 34 uur per week? Heb jij werkervaring in de binnentankvaart of bunkervaart? Lees dan snel verder! 

 

Als Logistiek Operator zal je komen te werken binnen de Oil, Gas en Chemicals Service. Dat draait om het begeleiden van los- en laadoperaties van olieproducten en chemicaliën bij raffinaderijen en opslagplaatsen. Jij bent dus hoofdzakelijk bezig met het laden en lossen van tankschepen. Daarnaast lijn je leidingsystemen op, voer je steigerwerkzaamheden uit, werk je met overvulbeveiliging en dampretoursystemen, neem je monsters en voer je administratief werk uit. Het werk zal je verrichten in een variërend 5-ploegensysteem, 34 uur per week, bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Arnhem.

Wat heb jij in huis?

Jij houdt overzicht en bent altijd alert. Veiligheid is namelijk ontzettend belangrijk. Jij bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast heb je technische aanleg en ga je flexibel om met de wisselende diensten waar je mee te maken zal krijgen. Als jij minstens 2 jaar relevante werkervaring in bijvoorbeeld de petrochemische industrie hebt, in de binnentankvaart of in de bunkervaart, gaan wij graag met jou in gesprek! Verder beschik jij over:

 

  • MTS diploma of een binnenvaartopleiding
  • Afgeronde VAPRO A / B
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs met eigen vervoer
  • VCA is een pre
  • ADN is een pre

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als jij op zoek bent naar een vaste baan met veel verantwoordelijkheid voor 34 uur per week, ben je hier aan het goede adres. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met onze Recruiters! 


OVER ONS

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


 

MEER INFORMATIE?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of  stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!