Logistiek Operator (trucks) regio Rotterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Trucks en wagons laden met ammonia en water doseren in ammoniak opslag. Ga jij flexibel om met de diensten die je zult draaien en ben jij op zoek naar veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 

Als onze Logistiek Operator in Rotterdam zal jij voornamelijk bezig zijn met het laden van trucks en het doseren ervan in opslag tanks. Jij stelt iedere dag veiligheid boven alles en blijft alert. Je zal maandag tot en met vrijdag komen te werken in een semi ploegendienst met uren tussen 07.00-15.00 of 15.00-23.00. 

Wat heb jij in huis?

Wij zoeken iemand met werkervaring in de petrochemie, in de chemie, in de verlading of met een achtergrond als chauffeur gevaarlijke stoffen. Jij werkt altijd nauwkeurig en levert ook kwaliteit als je zelfstandig aan de slag gaat. Verder ben je enorm veiligheidsbewust omdat het product waarmee je werkt erg chemisch is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitgeven en innemen van vergunningen en assisteer je waar nodig met operationele werkzaamheden.

 

Beschik jij verder over:

  • Minimaal afgeronde opleiding MBO 2
  • VARPO A of B
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Heftruck certificaat of Loc/rangeren is een pré
  • VCA VOL of basis is een pré

 

WAT BIEDEN WIJ?

Jij zal komen te werken in een grote organisatie binnen de chemie regio Rotterdam en juist de hoeveelheid zelfstandig werken en verantwoordelijkheid die je krijgt, maken deze functie bijzonder. De functie is voor de eerste instantie voor 6 maanden maar naar gebleken geschiktheid heeft de klant de intentie om je een contract aan te bieden. Daarnaast zal jij je werkzaamheden uitvoeren in een dynamische omgeving. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze Recruiters!

 

MEER INFORMATIE?

Alisa Kurvink +31 (0)6 533 753 42

We gaan graag met je in gesprek!