Mechanic Droogdok

Hoe ziet de functie eruit?

Het droogdok is jouw terrein, de mechanisch aangedreven pompinstallatie is jouw machine, jouw verantwoordelijkheid. Ben jij een beginnend mechanic of ijzerwerker en heb je een maritieme achtergrond? Wij zijn met spoed op zoek naar een Mechanic.


Jouw werkplek is het droogdok van onze opdrachtgever, alles is hier ingericht om klanten een full service pakket te kunnen aanbieden. De schepen komen hier voor reparatie of onderhoud en tijd is geld. Iedere minuut dat zo’n schip aan de wal ligt kost geld. Alles moet dus strak op tijd en goed geregeld zijn.


Samen met de dokdienst, die verantwoordelijk is voor het dokken en ontdokken van schepen, vorm jij  een actief en proactief onderhoudsteam zodat de faciliteiten op de werf optimaal ingezet kunnen worden. Jij zorgt voor het onder  water laten lopen en leeg laten lopen van het dok. Dit gebeurt door middel van een mechanisch aangedreven pompinstallatie die jij bedient. Niet alleen bedien jij de installatie maar je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties of storingen aan de installatie en bijhorende leidingen en afsluiters.


Laat jij zien wat jij in  je mars hebt en bewijs jij jezelf dan is er een grote kans dat jij in vaste dienst bij de opdrachtgever kan treden. Een super mooie kans dus om deze uitdaging naar een vaste aanstelling om te zetten.


Wat heb jij in huis?

Jij houdt ervan de handen uit de mouwen te steken en gaat pro actief aan het werk. Wanneer jij verantwoordelijk bent voor iets, dan pak je die verantwoordelijkheid ook echt, jij vindt het prettig zelfstandig te werken. Je wilt je alle ins & outs van het droogdok eigen maken en de pompinstallatie zo optimaal mogelijk laten werken. Jij beseft dat alles zo snel en soepel mogelijk moet verlopen zodat de klant tevreden is. Je bent flexibel en bereid dag-, avond en weekenddiensten te werken.


Naast een technische of maritieme MBO opleiding heb jij 2 tot 5 jaar technische of maritieme werkervaring , bijvoorbeeld als bankwerker of beginnend mechanic. Je zal in deze job te maken krijgen met werktuigbouwkundige en elektra elementen, hier ben je mee bekend. Je hebt een geldig VCA-certificaat en je zorgt er altijd voor dat je veilig en netjes werkt. Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat dan heb jij een streepje voor. De maritieme wereld is jou niet vreemd, je weet wat er komt kijken bij het onderhoud van schepen. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je in de buurt van Amsterdam woont en niet meer dan 45 minuten onderweg bent.


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040