Mechanical & Maintenance Technician Ampelmann

Hoe ziet de functie eruit?

Techniek is jouw passie en offshore trekt jouw aandacht. Is 4 weken van huis een beetje te veel van het goede? Dan is deze onshore baan perfect! Wil jij werken met het best ontwikkelde offshore gangway systeem van de wereld? Solliciteer dan bij ons voor Ampelmann in Rotterdam.


Als M&M Technician bij Ampelmann draait jouw werk onder andere om het mechanische deel van productie. Het is een veelzijdige functie in het opbouwen én onderhouden van (offshore) installaties zonder dat je veel van huis bent. Je zal komen te werken in de productiehal in Rotterdam samen met een klein team Ampelmanners. De sfeer is professioneel en er wordt hard gewerkt, maar een band opbouwen met collega’s is ook zeker belangrijk. Het is de verantwoordelijkheid van jou en de rest van het team om systemen te produceren, assembleren, testen én onderhouden. Daarnaast zit er ook veel variatie in het type werk: mechanisch, hydraulisch en elektrotechnisch. Ook hou je afwijkingen en verbetering in de gaten, want het werkproces en de installaties kunnen altijd efficiënter. 

Wat heb jij in huis?

Zoals hierboven naar voren komt, is het belangrijk dat je sociaal, proactief, veiligheidsbewust en flexibel bent. Je gaat dan wel niet offshore, maar het kan voorkomen dat je naar het buitenland gestuurd wordt om daar aan wal een reparatie uit te voeren. Ook zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel en moet je niet alleen in teamverband, maar ook zelfstandig kwaliteit kunnen leveren.

Jij leert snel en weet dan ook goed het tempo erin te houden als jij een systeem in elkaar zet. Je leert niet alleen snel, maar je bent ook leergierig en daardoor kan jij doorgroeien van Junior tot Medior en misschien zelfs tot Senior! Carrière maken is dus zeker een optie wanneer jij beschikt over:

  • Circa 1 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met techniek en de offshore-industrie
  • Woonachtig binnen een uur rijden van Rotterdam
  • Kennis van mechanica, hydrauliek en elektrotechniek
  • Afgeronde technische MBO

Offshore of maritieme ervaring is een pre! Offshore certificaten en NEN340 zijn ook zeker mooi meegenomen. Neem dan contact op met onze recruiters!

 

MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040