Mechanisch Engineer

Hoe ziet de functie eruit?

Dit is een functie met afwisseling, vrijheid, doorgroeimogelijkheden en een ervaren team waar je in komt te werken. Zie jij het zitten om offshore personeel te ondersteunen, uitvoerende werkzaamheden voor te bereiden en de evaluatie te verzorgen? Dan gaan we graag met je in gesprek!


Als Mechanisch Engineer bij onze opdrachtgever in Den Helder lever je technische ondersteuning, zodat er offshore veilig, snel en efficiënt gewerkt kan worden. Incidenteel zal jij ook offshore gaan en dit zorgt voor een afwisselende baan. Jij ondersteunt het offshore personeel zodat problemen die zij niet alleen aankunnen, toch efficiënt opgelost worden. Je lokaliseert fouten en de oorzaken daarvan en stelt vast of collega’s uit andere specialismen moeten worden ingezet. Je evalueert de aard en omvang van de fouten om zo te bepalen of er onmiddellijke reparatie nodig is. Als dat zo is, ben jij verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van noodreparaties. Deze reparaties evalueer je en je stelt follow-ups voor. Daarnaast stel je werkschema’s op, bereid je het uitvoerende werk voor, bereid je inspecties voor, doe je de documentatie en schrijf je rapporten. 

Wat heb jij in huis?

Heb jij minstens een MBO 3 diploma in de richting van Elektro, Instrumentatie, Bouw of Werktuigbouwkunde en beschik jij verder over:


  • Minstens 1 jaar ervaring in de Mechaniek
  • Kennis van Microsoft office
  • Kennis van web gebaseerde applicaties
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Dan gaan we graag met je in gesprek! Verder is het belangrijk dat je lichamelijk fit bent in verband met de medische keuring. Ook kan je goed werken onder tijdsdruk en sta je open voor on the job training en coaching. Jij werkt graag in teams en bent sociaal, maar kan daarnaast prima zelfstandig kwaliteit leveren. Je zal namelijk komen te werken in een open werksfeer, een laagdrempelige omgeving en een behulpzaam team met vrijheid om zelfstandig aan de slag te kunnen. Jij hebt inzicht, probleemoplossend vermogen en bent servicegericht. Herken jij jezelf? Neem dan contact op met onze Recruiters!

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047