Multifunctionele Monteur

Hoe ziet de functie eruit?

Vind jij het fantastisch als jouw werk wisselt tussen verschillende locaties in Nederland? Houd jij ervan om variatie te hebben in jouw periodieke onderhouds- en installatiewerkzaamheden? Lees dan snel verder!


Jouw dag als Multifunctionele Monteur zit vol met periodieke onderhouds- en installatiewerkzaamheden. Jij voelt je helemaal thuis in onder andere laswerk, reparatie en montages. Als jij hier al ervaring mee hebt bij productie- of andere technisch georiënteerde bedrijven, willen wij graag met jou in gesprek!

Wat heb jij in huis?

Jij hebt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je bent loyaal en samenwerken met je collega’s is iets waar jij blij van wordt. Verder bezit je een VMBO of MBO2 diploma en heb je mechanische werkervaring. Die werkervaring mag heel breed zijn; in de scheepsbouw, landbouw, installatietechniek of machinebouw, maar het is wel een vereiste voor deze functie. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Engels spreken is een pré en anders leren we je dat gewoon.

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit. Wij geven jou de benodigde cursussen tijdens werktijd, zodat jij je optimaal ontwikkelt. Zie je dit wel zitten? Neem dan contact met ons op!


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047