Multifunctionele Monteur (On- en Offshore)

Hoe ziet de functie eruit?

Ervaring als bankwerker, plaatwerker, lasser, fitter, flensmonteur, mechanic of iets wat in de buurt komt? Ben jij klaar om jouw functie uit te breiden en brede werkervaring op te doen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek voor de diverse Multifunctionele Monteur functie!


Als Multifunctionele Monteur voer jij constructie en onderhoudswerkzaamheden uit vanuit een werktuigbouwkundig vakgebied. Jij zal je bezighouden met diverse periodieke installatiewerkzaamheden. Lassen, repareren, monteren, dat is jouw passie en daarom lever jij niets dan kwaliteit. Verder werk je graag samen in een gevarieerde crew-samenstelling, maar werk je ook prima alleen. 

Wat heb jij in huis?

Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden en haalt hier voldoening uit. Je gaat flexibel om met de verschillende opdrachten die je zal gaan doen. Je zult namelijk werken op projectmatige basis voor verschillende opdrachtgevers en op verschillende locaties. Dat houdt in dat je ook bereid bent om onshore te werken en juist gebruik wil maken van de kans om zo veel verschillende werkervaringen op te doen.

Heb jij ervaring in de productie, mechanische werkervaring of een technische achtergrond en beschik jij over de volgende kenmerken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


  • Spreekt vloeiend Nederlands
  • Beheerst de Engelse taal
  • Heeft een Vmbo of een technisch MBO 2 diploma
  • Heeft minimaal 1 jaar relevante (technische) werkervaring
  • Heeft rijbewijs en eigen vervoer
  • Is woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland of Friesland
  • Heeft minstens 6 maanden bij dezelfde werkgever gewerkt

WAT BIEDEN WIJ?

Een stabiel team om in te werken en variatie zodat je brede werkervaring op kan doen. Daarnaast hebben wij een goed administratief proces wat in jouw voordeel werkt. Wij willen zekerheid bieden en streven er dan ook naar om jou op regelmatige basis van werk te voorzien.


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047