Offshore Crane operator

Hoe ziet de functie eruit?

Jij bent een geboren en gedreven Kraanmachinist, een zwaargewicht in de offshore wereld. Het werk op de kraan is jouw passie, je zou niets anders willen doen! De werklocaties die wij jou kunnen bieden maken jouw werk nog uitdagender. Wij zijn op zoek naar ervaren kraanmachinisten!


Als Kraanmachinist ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van gecompliceerde hijswerkzaamheden. Jij wisselt zonder problemen kraanwerk af met onderhoudswerkzaamheden op het deck. Jouw kraan is jouw verantwoordelijkheid dus voer jij ook zelf de check-ups uit. Daarnaast ben jij verantwoordelijkheid voor de communicatie met de opdrachtgever, je collega’s en andere betrokken partijen. Dit is een afwisselende functie in de offshore wereld. Dat betekent dat we werkpaarden zoeken, géén luxepaardjes, die goed om kunnen gaan met deze variatie. Iedere week wat anders bijvoorbeeld, daar ben jij juist naar op zoek!

Wat heb jij in huis?

Jij hebt je sporen als kraanmachinist wel verdiend. Jij hebt ruime ervaring op de kraan en bezit de benodigde offshore crane operator papieren. Je hebt technisch inzicht, stelt moeiteloos een hijsplan op en uiteraard is jouw kraanboekje op orde.


Wat jou onderscheid van andere kraanmachinisten?
Jij ziet welk werk prioriteit heeft, waar er werk ligt en dat pak jij direct op. Natuurlijk ben je sociaal, ken je de veiligheidsregels en is jouw werkhouding dik in orde. Je steekt je handen uit je mouwen en schiet te hulp waar nodig. Jouw wereld is namelijk groter dan alleen de kraan, voor het uitvoeren van kleine reparaties draai jij je hand niet om. Je hebt en houdt altijd overzicht en ook in je communicatie ben je duidelijk en zeker. Kan jij ook de volgende zaken afvinken, dan komen wij graag met jou in contact!

 

  • Nogepa 1.2 Offshore Crane Operator
  • VCA vol
  • Nogepa 0.5 / Nogepa 2.6 / Nogepa 1.1 / Nogepa 2.2
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit. 


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261 047