Onshore IJzerwerker / Bankwerker

Hoe ziet de functie eruit?

Fitten, ijzerwerken, bankwerken: jij kan het allemaal. Ben jij of ken jij iemand die graag voor ons als IJzerwerker / Bankwerker wil gaan werken in Amsterdam? Neem contact met ons op! Als jij jouw leukste collega meeneemt, is de kans groot dat jullie samen aan de slag kunnen. 

 

Als IJzerwerker zal je komen te werken in de scheepsbouw; nieuwbouw, verbouw en reparatie. Onze klant heeft meerdere werklocaties verspreid over Nederland en jij zal dan ook op projectmatige basis aan de slag gaan. Jouw thuisbasis is voorlopig wel constant onshore in Amsterdam, waar er een informele sfeer heerst en er hard gewerkt wordt. Je werkt in ploegendiensten, maar je mag zelf kiezen voor de ochtend of de middagploeg.

Dagelijks ben jij bezig met het verrichten van reparatiewerkzaamheden. Dit is breed; scheepssecties, dubbele bodems, scheepshuiden, luiken, ruimen en nog veel meer valt er namelijk onder jouw verantwoordelijkheid. Verder zal je klein ijzerwerk verrichten aan bijvoorbeeld trappen, bolders, masten, noem het maar op. Daarnaast wisselt jouw werk ook af tussen het monteren, demonteren en bewerken van machines, schroefassen en installaties. 

Wat heb jij in huis?

Wij zoeken een IJzerwerker die goed in teamverband kan werken en sociaal is. Jij bent makkelijk in de omgang en kan ook goed presteren in een hectische werkomgeving. Dit zorgt er ook voor dat jij een Verklaring Omtrent Gedrag hebt óf hiervoor in aanmerking komt. Als je daarnaast een proactieve houding hebt en probleemoplossend sterk bent, is dat een pre. Jij volgt altijd de procedure richtlijnen en werkt nauwkeurig volgens de regels.

Beschik jij verder over:

  • VCA
  • Ervaring met reparatie en montagewerkzaamheden.
  • Kennis van de werkvolgorde en werkwijze bij reparatie- en nieuwbouw.
  • Kennis van benaming en constructie van onderdelen aan boord van schepen & uitrusting.
  • Technische tekeningen kunnen aflezen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als jij passie hebt voor scheepvaart en marine, kan je hier je geluk op. De hele dag werk jij namelijk met allerlei schepen: binnenvaartschepen, cruiseschepen, marineschepen en nog veel meer. Zoals hierboven te lezen, zullen jouw werkzaamheden ook vol afwisseling zitten. Daarnaast zal je komen te werken in een team van collega’s met uiteenlopende achtergronden en met variatie in werkervaring. Kortom: diversiteit genoeg!

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047