Onshore Operator Shell

Hoe ziet de functie eruit?

Jij zit niet te wachten op een fulltimebaan en besteedt liever tijd aan jouw zelfontwikkeling. Lijkt een onshore baan in Arnhem van minimaal 20 uur per week jou interessant? Shell zoekt namelijk oproepkrachten die het werk graag combineren met bijvoorbeeld studie. Lees snel verder!

 

Als Onshore Operator bij Shell zal je nacht- en weekenddiensten lopen van gemiddeld 12 uur. Zelfstandig ga je te werk en hier komt veel verantwoordelijkheid bij kijken, aangezien je jouw werk alleen verricht. Jouw werkzaamheden zullen niet alleen bestaan uit het laden en lossen van schepen, maar ook het controleren van het proces, het oplossen van problemen en het administratieve werk komt hierbij kijken. Je blijft constant alert en houdt het overzicht. Jij zorgt ervoor dat er geen spills plaatsvinden, dus ga jij altijd nauwkeurig en geconcentreerd te werk. 

 

Voor jouw harde werk en oplettendheid, krijg je ook wat terug. Dit is een functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Shell zoekt mensen op oproepbasis al vanaf 20 uur in de week.

Wat heb jij in huis?

Jij bent helemaal klaar om je in 6 weken klaar te laten stomen tot Onshore Operator. Jij zet je dan ook 100% in voor de trainingen die je zal gaan volgen. Je beschikt over goede communicatievaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, affiniteit met de techniek, een groot veiligheidsbewustzijn en vastberadenheid. Jij bent verder loyaal, want je investeert natuurlijk niet voor niets 6 weken in het trainingstraject. Als jij daarnaast ook al ervaring hebt met het laden en lossen van schepen of op gebied van transport, is dat een pre!

Beschik jij verder over de volgende kenmerken?

  • Afgeronde MTS
  • Affiniteit met techniek
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, ook handig als je Duits spreekt. 
  • VCA, ADN en BHV zijn mooi meegenomen, maar geen must 
  • Kennis van chemie, verpompen en opslaan van vloeibare producten is een grote pre 

Wat bieden wij jou?

Vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid in je dagdagelijkse bezigheden: wat wil je nog meer? Een ADN training en een training Shore Officier? Kans op het in dienst treden bij Shell? Bel dan vooral onze Recruiters! 


Over ons 

Wij zijn dé technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Bij RedWave wordt jouw salaris dan ook altijd op tijd, op een vast moment in de maand op je rekening gestort. Datzelfde geldt voor declaraties. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dat betekent dat wij er zijn om jou in je werk te helpen. Feestjes vier jij mee, bijvoorbeeld de jaarlijkse RedWave Touches Homebase Days, een personeelsfeest dat wij graag met jou en jouw thuisfront vieren. Ga jij samen met ons voor een lange termijn relatie?


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!