Operator Ampelmann Offshore

Hoe ziet de functie eruit?

De stabiele factor op open zee: dat ben jij! Jij bent verantwoordelijk en veiligheid staat bij jou op nummer één. Jij bent niet op zoek naar zomaar een baan, maar jij wil een carrière en wel bij Ampelmann. Als jij van Operator 2, via Operator 1 wil doorstromen tot de Person in Charge, lees dan snel verder! 

 

Jij bent de verbindende factor. In alle weersomstandigheden zorg jij namelijk voor een veilige operatie van het wereldwijd meest geavanceerde gangway systeem van dit moment. Jij bent verantwoordelijk voor het overzetten van mensen en cargo op zee, want jij bedient het Ampelmann systeem. Ook voer je onderhoud uit. Met jouw technische vaardigheden controleer en repareer je het systeem waar nodig. Durf jij het verschil te maken? Dan willen wij met jou in gesprek!

Wat heb jij in huis?

Jij bent niet op zoek naar zomaar een baan, want jij wil je blijven ontwikkelen. Dus begin jij enthousiast aan een intensief trainingstraject voor Operator 2. Heb jij ambitie? Dan kun jij binnen 9 maanden doorgroeien tot Operator 1 om vervolgens de Person in Charge (PIC) te worden. Onder deze trainingen vallen e-learnings en diverse offshore- en veiligheidstrainingen.

Naast je technische achtergrond is van belang dat je stevig in je schoenen staat, communicatief sterk bent en leidinggevende capaciteiten hebt. Jij kan je goed aanpassen en bent een teamplayer, want ieder project kan namelijk verschillen van locatie, schip en crew-samenstelling. 

Voldoe jij verder aan de volgende kenmerken?

  • Afgeronde MBO opleiding met bijbehorend MBO werk- en denkvermogen.
    • In een maritieme, werktuigbouwkundige of wielvoertuig technische richting.
  • Brede technische werkervaring van minstens 5 jaar.
    • Bijvoorbeeld op gebied van scheepvaart, bij Defensie of binnen een industriële of offshore werkomgeving.
  • Kennis en kunde van het werken met hydraulische en/of elektrische installaties.
  • Goede beheersing van de Engelse taal, vanwege het internationale karakter van de functie

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou de kans om internationaal te gaan werken bij een bedrijf dat volop in beweging is en zich blijft ontwikkelen, net als jijzelf. Onderdeel van de functie is een trainingstraject waarin je jouw kennis en vaardigheden gaat ontwikkelen. Je leert alle in’s & out’s van het Ampelmann systeem en krijgt de kans om door te stromen naar een leidinggevende functie. De sfeer bij Ampelmann is informeel, korte lijnen en hechte teams. Naast een goed salaris worden alle randzaken voor je geregeld door Ampelmann en RedWave zodat jij je volledig kan richten op je werkzaamheden. 

 

MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040