Operator Ampelmann Offshore

Hoe ziet de functie eruit?

Operator 2 bij Ampelmann is voor jou een mooie start, maar jij wil doorgroeien naar Operator 1 en zelfs naar Person in Charge. Ambitieus, verantwoordelijk, veiligheidsbewust en zeker van je zaak: jij bent het allemaal. Wil jij carrière maken bij Ampelmann? Lees dan snel verder!


Als Operator Ampelmann Offshore behoort het bedienen van het wereldwijd meest geavanceerde gangway systeem tot jouw takenpakket. Het is jouw verantwoordelijkheid om mensen en goederen over te zetten in alle weersomstandigheden. Dat moet altijd veilig gebeuren en dus voer jij ook het onderhoud uit aan de gangway. Jij hebt het technische inzicht om het systeem te repareren als dat nodig is.


Daarnaast zal je een intensief trainingstraject ingaan om door te groeien binnen Ampelmann. Extra verantwoordelijkheden is namelijk iets waar jij naar streeft. Binnen 9 maanden kan jij het al tot Operator 1 schoppen als je hard werkt, om vervolgens Person In Charge (PIC) te worden. E-learnings en offshore- en veiligheidstrainingen zijn het jou allemaal waard en jij zal je dan ook voor de volle 100% inzetten. 

Wat heb jij in huis?

Aangezien jij expert zal worden op gebied van veiligheid, moet jij sterk in je schoenen staan en jouw standpunt kunnen verdedigen. Je bent communicatief vaardig en kan jouw standpunt ook overtuigend brengen. Daar heb jij de leidinggevende capaciteiten voor. Ieder project kan verschillen van locatie, schip en crew-samenstelling en dat kan jij prima aan. Jij bent flexibel en sociaal genoeg om overal goed samen te kunnen werken.


Voldoe jij verder aan de volgende eisen?


  • MBO (maritiem, werktuigbouwkunde, technisch)
  • Minstens 5 jaar technische werkervaring (scheepvaart, defensie, industrie, offshore)
  • Kennis en kunde van het werken met hydraulische en/of elektrische installaties.
  • Goede beheersing van de Engelse taal, vanwege het internationale karakter van de functie.

WAT BIEDEN WIJ?

Internationaal werk vol variatie bij een bedrijf gericht op groei en ontwikkeling; wat wil je nog meer? Binnen Ampelmann word jij getraind en krijg je alle kansen om je op te werken tot leidinggevende. Werk jij graag binnen een informele sfeer met korte lijnen in een hecht team? Dan zorgen wij samen met Ampelmann dat alle randzaken geregeld zijn, zodat jij je kan richten op je werkzaamheden. 


Check dit interview met Sander van Schaijk over zijn werk bij Ampelmann! 

https://www.redwave.nl/ampelmann 


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040