Operator E&I offshore

Hoe ziet de functie eruit?

Is E&I jouw werkgebied, maar wil jij je verder ontwikkelen en je functie uitbreiden? Ben jij klaar voor een opleiding tot Operator B? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar operators E&I die op een productieplatform op de Noordzee gaan werken.


In deze functie doe je meer dan alleen het E&I werk. Na een aantal maanden start je met de opleiding Operator B, welke 2 jaar duurt. Jij investeert in ons, wij investeren in jou!
Juist de combinatie van Operator taken en E&I werkzaamheden maken deze functie interessant. Zo verricht je onderhoudswerkzaamheden aan de elektrische installaties, loop je controle-rondes en los je(elektrische) storingen op. Daarnaast ben jij ook dé persoon die alle processen monitort en alarmen signaleert en die dus ook bepaalt wie welke klus doet. Tot slot maak je deel uit van het Emergency Response Team zodat je altijd direct en correct kan handelen bij calamiteiten. Kortom een verantwoordelijke functie waarbij jouw kwaliteit is dat je altijd ‘in control’ bent! Dit alles doe je in een rotatieschema van 2 weken op - 2 weken af.  

Wat heb jij in huis?

Je hebt al een aantal jaren offshore E&I ervaring opgedaan en je bent eraan toe je functie uit te breiden. Maar als jij binnen de petrochemie of zware industrie ervaring hebt opgedaan dan willen wij ook zeker met jou in gesprek! Je bent leergierig en hebt minimaal een MTS/MBO4 opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar afgerond. Daarnaast heb je aanvullende opleidingen in de meet- en regeltechniek gevolgd. 

Ook ben jij een echte teamspeler, staat veiligheid voor jou voorop en houd je van orde en netheid op het platform. Je bent praktisch ingesteld en houdt ervan jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Last but not least: inzet tonen is zo natuurlijk voor jou dat je ook dit voor de volle 100% aangrijpt!

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan met alle mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit. Zie je dit wel zitten? Neem dan contact met ons op!


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047