Operator E&I Offshore

Hoe ziet de functie eruit?

E&I ervaring heb jij al, maar een stukje Operator werkzaamheden erbij? Dat maakt deze functie uitdagend. Als jij opgeleid wil worden tot Operator E&I Offshore en op zoek bent naar een baan met meer verantwoordelijkheden, is dit een interessante functie voor jou.


Als Operator E&I Offshore zal je komen te werken in een 2/2 schema op de Noordzee. Hieronder kunnen nachtdiensten van 12 uur vallen, maar daar krijg je ook wat voor terug. Na een aantal maanden zal jij jouw E&I ervaring uit kunnen breiden met een opleiding Operator B van 2 jaar. Als jij je 100% voor ons inzet, investeren wij natuurlijk ook in jou onder andere door middel van e-learnings.


Jij hebt al ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan elektrische installaties, het lopen van controle-rondes en het oplossen van (elektrische) storingen. Werken met generatoren, elektrische installaties en diverse meet- en regelsystemen is voor jou niets nieuws. Daarnaast wil jij je juist specialiseren op gebied van processen monitoren, het signaleren van alarmen en het verdelen van het werk. Jij moet namelijk een oplossing voor het probleem wat zich voordoet bedenken en bepalen welke mensen en middelen waar nodig zijn. Ben jij klaar voor extra verantwoordelijkheid? Dan ben jij vast enthousiast lid van het Emergency Response Team. 

Wat heb jij in huis?

Heb jij E&I ervaring in de offshore, petrochemie of zware industrie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Jij bent namelijk communicatief vaardig, sociaal, veiligheidsbewust en leergierig genoeg om je werk goed te doen. Jij bent dé persoon die het overzicht houdt en zorgt dat het platform altijd net en ordelijk is. Beschik jij verder over de volgende kenmerken?

  • MTS / MBO 4 opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar
  • Aanvullende opleidingen in de meet- en regeltechniek
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Een achtergrond als Operator of op gebied van proces is een pre

WAT BIEDEN WIJ?

Veel verantwoordelijkheid en alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit alles ook nog in een aantrekkelijk 2/2 schema op de Noordzee! Herken jij jezelf? Neem dan contact op met onze Recruiters.

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047