Operator E&I Technicus Offshore (inclusief opleiding)

Hoe ziet de functie eruit?

Wil jij verder groeien in een veelzijdige en technische offshore functie? Wil jij dicht bij huis op de Noordzee werken? In deze functie ben je na jouw opleidingsprogramma volledig inzetbaar als Operator en E&I Technicus. Je vliegt vanuit Den Helder met de helikopter naar je werkplek. Wat voor jou?


Zoals gezegd, veelzijdig! Jouw werkzaamheden bestaan uit Operator en Elektro & Instrumentatie taken. Als Operator werk je vanuit de controlekamer en in de plant, maar je voert ook E&I onderhoudswerkzaamheden aan de installatie uit en lost storingen op. Je werkt zowel op het hoofdcomplex als op de verschillende satellieten. Het Offshore werken als Operator E&I Technicus is zo af en toe best bikkelen; 2 weken werken in dag- en nachtshifts van 12 uur. Daarna kan jij dan ook 2 weken thuis bijkomen.


In deze functie is het belangrijk dat je veilig werkt en jij je verantwoordelijkheid neemt. Met het E&I werk ben jij bekend. Voor het uitvoeren van de operator werkzaamheden word jij opgeleid. Je werkt met diesel- en gasmotoren, gasturbines, compressoren, elektrische (hoogspanning) installaties, DCS-systemen, meet- en regelsystemen maar ook met pneumatische en hydraulische apparaten en gas en brand detectiesystemen. De techniek wissel je af met administratieve taken. Jij plant en registreert onderhoud en materiaalverbruik en houdt logboeken bij. In jouw rapportages beschrijf je ook hoe jij denkt dat het proces verbetert kan worden. Je werkt namelijk voor een organisatie waarin jouw input echt op prijs wordt gesteld. 


Wat bieden wij jou?

  • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de €3.800,- en €4.100,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering
  • Een aantrekkelijk 2/2 offshore schema; 2 weken werken op zee, 2 weken vrij
  • Een opleidingstraject om jouw E&I-werkervaring uit te breiden met Operator werkzaamheden. Naast je werk volg je een betaalde opleiding van 2 jaar tot Operator B
  • Afwisseling in je werkzaamheden: niet alleen E&I, maar dus ook Operator taken

Wat heb jij in huis?

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de offshore, petrochemie of zware industrie 
  • Mts / mbo-4 opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar 
  • Aanvullende opleidingen in de meet- en regeltechniek 
  • Je bent communicatief vaardig, sociaal, veiligheidsbewust en leergierig. Je bent helemaal klaar voor jouw opleidingstraject en ze je voor de volle 100% in. Jij bent dé persoon die het overzicht houdt en zorgt dat het platform altijd net en ordelijk is. 


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!