Operator Mechanic Offshore

Hoe ziet de functie eruit?

Heb jij ervaring als Mechanic en zie jij het offshore leven op de Noordzee zitten? Dan hebben wij mogelijk een 2/2 schema voor jou klaarliggen en een opleiding tot Operator B!


Als Operator Mechanic Offshore kan jij de ervaring die jij al hebt opgedaan als Mechanic niet alleen inzetten, maar ook jouw functie uitbreiden met Operator taken. Jij bent dus al gewend om onderhoud te plegen aan installaties en controlerondes te doen, maar daarnaast wil jij ook graag meer leren over het monitoren van processen, het signaleren van een alarm en het bijbehorende probleem verhelpen. Onder jouw Operator taken valt namelijk dat je zelf een oplossing bedenkt om de klus te klaren en dat jij verantwoordelijk bent voor het inschatten of en welke mensen en middelen je wanneer moet inzetten. 

Wat heb jij in huis?

Ten eerste heb je offshore ervaring als Mechanic, maar ervaring binnen de petrochemie, zware industrie of scheepvaart is ook zeker welkom. Verder wil jij groeien en verantwoordelijkheid naar je toe trekken. Jij maakt dan ook graag deel uit van het Emergency Response Team en bent enthousiast om na een aantal maanden te starten met de opleiding Operator B. Met alle plezier zet jij je daar de volledige 2 jaar lang voor in, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Jij bent niet voor niets leergierig en proactief!


Beschik jij verder over de volgende kenmerken?

  • MTS / MBO 4 opleiding werktuigbouwkunde, olie & gas of vergelijkbaar
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Mechanical ervaring is een must
  • Operator ervaring is een pre
  • AOT, Vapro B is ook pre
  • Offshore veiligheidstrainingen zijn een pre
  • VCA is een pre

WAT BIEDEN WIJ?

Een 2/2 schema op de Noordzee en een opleiding tot Operator B met de bijbehorende variatie in Mechanic en Operator taken liggen op jou te wachten. Wij helpen jou graag ontwikkelen en stellen jou in staat om carrière te maken.  

Ben jij of ken jij iemand met Mechanic ervaring die niet per se interesse heeft in Operator taken? Stuur dan alsnog graag een Open Sollicitatie in!


MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047