Operator verlader – Regio Arnhem (parttime)

Hoe ziet de functie eruit?

Heb je geen tijd voor een fulltime baan maar kun je wel 10 tot 20 uur per week aan de slag? Dan is dit de parttime baan voor jou. Jij verlaadt chemische stoffen van schepen naar tanks, trucks of wagons in een dynamische werkomgeving.

 

Je gaat aan de slag bij Shell en werkt elke week een paar diensten van het 5-ploegenrooster, tussen de 10 en 20 uur per week. Deze kunnen zowel overdag als ’s nachts en in het weekend zijn. In deze zelfstandige functie heb je veel verantwoordelijkheid. Je werkt met gevaarlijke producten, waarbij je zorg draagt voor de procesveiligheid en ook milieuhinder moet voorkomen. Je werk is afwisselend. Enerzijds ben uitvoerend bezig want je doet het oplijnen en de verlading van schepen. Anderzijds valt ook de administratie onder jouw hoede, dus je zorgt dat alle papieren op orde zijn. Verder zorg je dat het proces soepel en veilig verloopt, los je problemen op en communiceer je met onder andere kapiteins, vrachtwagenchauffeurs en officieren. Om dit te leren volg je in het begin een fulltime training van circa 8 weken bij Shell.


Wat bieden wij jou?

Allereerst een verantwoordelijke en veelzijdige functie waarbij je de gelegenheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Maar wij bieden je meer, zoals:

 • Diverse trainingen die voor je worden betaald: ADN, BHV en de training bij Shell
 • Werk bij een van de grootste oliemaatschappijen ter wereld
 • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de € 1.900,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (33,6 uur per week)
 • Bovenop dat basissalaris: 28% toeslag vanwege de 5-ploegendienst
 • 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer 

Wat heb jij in huis?

Je bent leergiering, loyaal en zet je volledig in, want we stomen je in ongeveer 8 weken klaar tot Operator verlader. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, omdat je moet overleggen met mensen van verschillende nationaliteiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk, heb je affiniteit met techniek en een groot veiligheidsbewustzijn.

 

Ook beschik je over de volgende kenmerken:

 • Je hebt werkervaring met het verladen van vloeistoffen en gevaarlijke stoffen zoals olie, gas of chemicaliën
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-2 opleiding, VAPRO-A of achtergrond als Matroos in de tankvaart
 • Toewijding : je bent in het begin een aaneengesloten periode beschikbaar om ongeveer 8 weken fulltime de training bij Shell te volgen
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en eigen vervoer
 • Je woont in de omgeving van Arnhem


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of  stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!