Operator Verlader - Rotterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Jij hebt ervaring in de verlading en bent toe aan wat variatie. Wij bieden afwisseling in werklocatie, werkzaamheden en mensen waarmee je dagelijks contact hebt. Daarnaast krijg je ook nog een betaald opleidingstraject. Ga jij vloeistof verladen bij opdrachtgevers zoals Shell?


Tankterminal Operator, Oil Movement Operator, Verlader, hoe jouw functie ook heet: jij weet wat het werk inhoudt. En dat werk doe je goed. Het kan zo zijn dat je binnen één shift op meerdere plekken aan de slag gaat in de haven, maar jouw werkplek is altijd groot en indrukwekkend. Zo’n loods in de Botlek bijvoorbeeld valt onder jouw verantwoordelijkheid en die pak jij met beide handen vast.


Met jouw ervaring weet jij dat je veilig en nauwkeurig te werk moet gaan. Jij blijft alert en houdt het overzicht wanneer je met vloeibare chemicaliën werkt. Je begeleidt los- en laadoperaties, op- en overslag en het verpompen van vloeistoffen. Of het nu om lichters, wagons, schepen, trucks of tankers gaat: jij klaart de klus. Daarnaast valt de registratie en administratie ook binnen jouw takenpakket en houd je alarmen in de gaten. Als er een storing plaatsvindt, los jij het probleem vlekkeloos op. Letterlijk, want milieuhinder voorkom jij koste wat kost. Op rustige momenten verricht je onderhoudswerkzaamheden en loop je controlerondes. Verder heb je in je werk contact met veel verschillende mensen van allerlei nationaliteiten. Denk hierbij aan de chauffeurs van vrachtwagens of de officieren van zeeschepen. Jij hebt dus onder andere diversiteit in je werkzaamheden en in de mensen waarmee je samenwerkt.


Wat bieden wij jou?

Wij vinden het belangrijk dat jouw wensen matchen met die van onze opdrachtgevers zoals Shell. Daarom gaan we graag met jou in gesprek over welke locaties en betaalde trainingen het beste aansluiten op jouw achtergrond. Denk hierbij aan BHV en ADN. Sowieso doorloop jij een betaald opleidingstraject richting volwaardig zelfstandig operator bij de opdrachtgever.

 • Verantwoordelijkheid in een veelzijdige functie
 • Werk op de meest bijzondere werkplekken in de Rotterdamse haven (Botlek/Europoort/Maasvlakte)  
 • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de € 1.900,- en € 3.200,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Bovenop dat basissalaris: 28% toeslag bij een 5- ploegendienst, 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km)
 • Vrije tijd, want bij een fulltime dienstverband in de 5-ploegendienst werk je 33,6 uur per week
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

Ben jij flexibel en kan jij op meerdere locaties worden ingezet? Dan ontvang je daarbij:

 • € 150,- tot € 300,- bruto flextoeslag per maand  
 • 4 extra roostervrije dagen per maand 

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt werkervaring met het verladen van mogelijk gevaarlijke (vloei)stoffen zoals olie, gas of chemicaliën
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-2 opleiding, VAPRO-A of achtergrond als Matroos in de tankvaart, binnenvaart of bunkervaart bijvoorbeeld
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en eigen vervoer
 • Je bent verantwoordelijk, zelfstandig, nauwkeurig, alert en je gaat flexibel om met je werkschema en werklocaties


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


 

Meer informatie 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!

We gaan graag met je in gesprek!