Rigger

Hoe ziet de functie eruit?

RedWave zoekt per direct Riggers die graag hun handen uit de mouwen steken! Jij hebt ruime ervaring en bent klaar voor jouw volgende onshore project. Heb jij passie voor je werk en ga jij flexibel om met de wisseldienst die je zal draaien? Dan gaan wij graag met je in gesprek!


Jij bent in samenwerking met de Kraanmachinist of Senior Rigger verantwoordelijk voor het uitvoeren van jouw dagelijkse werkzaamheden. Als Rigger begeleid jij transport van lasten, bouw je kranen op, breek je kranen af en onderhoud je materialen. Het is ontzettend belangrijk dat jij je werklocatie veiligstelt en dat veiligheid jouw nummer 1 prioriteit is. Ook voer je klein onderhoud uit en vallen hand- en spandiensten binnen jouw takenpakket.


Jouw werk zal je van maandag tot en met vrijdag verrichten, soms overdag, soms ’s avonds. In verband met de flexibele werktijden die je zal draaien, is een geldig rijbewijs en eigen vervoer een vereiste. Je zult komen te werken in een team van gemotiveerde professionals. 

Wat heb jij in huis?

Het feit dat jouw werkzaamheden breed zijn, maakt deze baan voor jou aantrekkelijk. Daarnaast ben jij niet op zoek naar een ‘9 tot 5’ – baan en werk jij graag in teamverband. Jij bent flexibel, sociaal, communicatief vaardig, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Beschik jij verder over:

  • Ruime ervaring onder de kraan en het aanslaan van lasten
  • Geldig rijbewijs en eigen vervoer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • VCA is een eis
  • AVL / VVL of Banksman (Nogepa 1.9A) 

 

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?  

Rigging & Lifting is jouw werkveld en passie. Wij zorgen ervoor dat jij als professional tot je recht komt bij onze opdrachtgever. We kijken verder dan je cv en gaan graag het gesprek met je aan. Neem contact met ons op!

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047