Rigger / Hijsbegeleider

Hoe ziet de functie eruit?

Heb jij ruime ervaring in het begeleiden van hijsklussen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Heb jij passie voor je werk en ga jij flexibel om met de wisseldienst die je zal draaien? RedWave zoekt per direct Riggers die graag hun handen uit de mouwen steken!


Jij bent in samenwerking met de Kraanmachinist of Senior Rigger verantwoordelijk voor het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. De machinist in de kraan is overgeleverd aan jouw kwaliteiten als Rigger, jij hebt dus een zeer verantwoordelijke baan. Als Rigger begeleid jij transport van lasten, bouw je kranen op, breek je kranen af en onderhoud je materialen. Het is ontzettend belangrijk dat jij je werklocatie veiligstelt en dat veiligheid jouw nummer 1 prioriteit is. Ook voer je klein onderhoud uit en vallen hand- en spandiensten binnen jouw takenpakket.


Jouw werk zal je van maandag tot en met zondag verrichten, soms overdag, soms ’s avonds of 's nachts. In verband met de flexibele werktijden die je zal draaien, is een geldig rijbewijs en eigen vervoer een vereiste. Je zult komen te werken in een team van gemotiveerde professionals. 


Wat bieden wij jou?

 • Uitdagende en afwisselende werkplekken
 • Goede kans op (offshore) doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Zorgvuldigheid! Wij betalen salaris én declaraties op tijd, regelen je planningen correct en communiceren hier helder over
 • Vastigheid: wij gaan voor een langdurige relatie 
 • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de €2.400,- en €2.600,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Certificeringen: beschik jij niet (meer) over een geldige medische offshore keuring, Nogepa 1.9 Banksman? Dan helpen wij je deze weer te behalen 


Wat heb jij in huis?

Het feit dat jouw werkzaamheden breed zijn, maakt deze baan voor jou aantrekkelijk. Daarnaast ben jij niet op zoek naar een ‘9 tot 5’ – baan en werk jij graag in teamverband. Jij bent flexibel, sociaal, communicatief vaardig, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Vanzelfsprekend ben jij zeer veiligheidsbewust. Verder beschik jij over:

 • Ruime ervaring onder de kraan en het aanslaan van lasten
 • Geldig rijbewijs en eigen vervoer
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • VCA is een pré
 • AVL / VVL of Banksman (Nogepa 1.9A) 


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!