Roughneck

Hoe ziet de functie eruit?

Voor verschillende offshore projecten zoeken wij Roughnecks. Heb jij ervaring met het werken op een drilling locatie? Werk jij graag in een assisterende en een op onderhoud gerichte positie op de plek waar alle actie plaatsvindt? Ben jij klaar voor een echte uitdaging in teamverband? Zo ja, laat het ons weten!


Als Roughneck bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het maken en breken van drillpipe connections met behulp van speciaal gereedschap. Daarnaast assisteer je verschillende service maatschappijen bij specialistische werkzaamheden aan de put. Natuurlijk doe je dit graag en enthousiast samen met je team onder leiding van de Driller. Verder assisteer je ook nog op het rig waar nodig. Jij bent te vinden waar de actie plaatsvindt, wat wil je nog meer? 

Wat heb jij in huis?

Jij beschikt over een MBO werk- en denkniveau en daarnaast minimaal 6 maanden ervaring op de boorvloer (niet langer dan 5 jaar geleden opgedaan). Verder spreek je natuurlijk vloeiend Engels. Een geldig VCA, Banksman Nogepa 1.9 en/of Medical is een pré.

WAT BIEDEN WIJ?

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit. Zie je dit wel zitten? Neem dan contact met ons op. 


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040