Roughneck

Hoe ziet de functie eruit?

Jij wil carrière maken binnen de Drilling om jouw offshore ervaring uit te breiden. Juist projectmatig werk geeft jou de variatie die je zoekt. Geen dag is hetzelfde. Je investeert graag in jezelf en zoekt naar een werkgever die daar net zo over denkt. Dan zit je bij ons goed.

 

Variatie in je werkzaamheden heb je zeker! Jij kan aan de slag op projecten bij verschillende opdrachtgevers. Als Roughneck assisteer je bij het boorproces, zowel offshore als onshore. Jij hebt jouw carrière pad binnen de Drilling industrie al in het zicht. 

 

Wat bieden wij jou? 

  • Een carrière pad binnen de Drilling
  • Variatie en dynamiek: jouw werkzaamheden en werklocaties zijn divers
  • Salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de €2.500,- en €3.200,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, 20 vakantiedagen en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering
  • Certificeringen: beschik jij niet meer over een geldige medische offshore keuring, Nogepa 1.9 Banksman of Nogepa 0.5? Dan helpen wij je deze weer te behalen.

Wat heb jij in huis?

Jij wil carrière maken en jezelf ontwikkelen. Je toont daar ook inzet voor. Je luistert naar anderen, verzamelt zelf kennis over de industrie en denkt mee hoe over het proces beter kan. Ook houd je altijd het overzicht op de werkvloer. Het is verder belangrijk dat je flexibel omgaat met de verschillende werkomgevingen en crew-samenstellingen. Jij hebt:

 

  • Goede communicatieve vaardig in het Nederlands en Engels
  • Minimaal 6 maanden recente ervaring op de boorvloer (niet langer dan 3 jaar geleden opgedaan)
  • Een technische mbo-opleiding
  • Je bent alert, ambitieus, een harde werker, proactief, leergierig, veiligheidsbewust en sociaal


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!