Roughneck

Hoe ziet de functie eruit?

Jij houdt van bikkelen en het fysieke werk als Roughneck is voor jou een fantastische uitdaging. 12 uur per dag werken is voor jou niet meer dan normaal. Onshore, offshore, dat maakt niet uit. Je houdt van variatie en gaat flexibel om met de diversiteit in omgeving. Als jij jezelf hierin kan vinden, zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.  

 

Als ervaren Roughneck bij onze opdrachtgever(s) zal je natuurlijk assisteren bij het boorproces zowel offshore als onshore. Niet alleen assisteer jij bij alle werkzaamheden tijdens het boorproces, maar ook voer jij schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit. Voor jou niks nieuws. Daarnaast zal jij de Derrickman afwisselen en kan je hierbij mooi ervaring op doen om hoger op te klimmen richting de volgende stap binnen jouw carrière in de Drilling industrie. Jij streeft er niet voor niets naar om door te groeien, te blijven ontwikkelen en jouw ambities waar te maken. 

Wat heb jij in huis?

Jij wilt niets liever dan carrière maken en daar zet jij je ook hard voor in. Jij durft aan te pakken en stopt zelf ook energie in je eigen ontwikkeling. Je toont inzet en bent leergierig, dus luister je graag naar anderen en verzamel je zo kennis van de industrie en over hoe jij het meest efficiënt te werk kan gaan. Zelf ben je natuurlijk ook proactief bezig met het bedenken hoe het proces beter kan. Als je communicatief vaardig bent en veiligheidsbewust te werk gaat, kan jij echt het verschil maken. Je bent dan ook altijd alert en houdt overzicht op de werkvloer. Samenwerken is daarnaast voor jou geen probleem, omdat jij niet alleen flexibel omgaat met de verschillende omgevingen waar je in zal komen te werken, maar ook met de crew-samenstelling die zal variëren.


Beschik jij verder over de volgende kenmerken?


  • Beheersing van de Engelse taal
  • Minimaal 6 maanden ervaring op de boorvloer  
  • Technische MBO opleiding en dus technische kennis en affiniteit met techniek
  • Nogepa 1.9 is een pre
  • Nogepa 0.5 of FOET zijn een pre
  • Offshore Medical is een pre
  • Rijbewijs en eigen vervoer is een pre

WAT BIEDEN WIJ?

Variatie, de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en de kans om jezelf te ontwikkelen. Ook benieuwd naar het salaris van onze Roughnecks en bij wat voor opdrachtgever(s) jij zou kunnen komen te werken? Neem contact op met onze Recruiters!


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040