Roustabout

Hoe ziet de functie eruit?

Je hebt veel ervaring als Roustabout of Deckhand. Je bent wel toe aan een nieuwe werkomgeving met goede kans op doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast ga jij voor vastigheid, want jij weet graag waar je aan toe bent.  


Je begint je dag tijdens het werkoverleg met een kop koffie. Bijzonderheden worden doorgesproken en je trekt een plan voor vandaag. Ieder project is anders en jouw planning zal ook door de dag heen nog vaak veranderen. Je krijgt te maken met variatie in opdrachtgevers, voornamelijk offshore maar ook onshore locaties, werkzaamheden, leidinggevenden, noem het maar. Jij assisteert bij kraanwerkzaamheden, schilderwerk, onderhoud, helikopters en logistieke bezigheden. Onshore word jij ook als Rigger ingezet. Kortom: allround op de locatie. Jij bent altijd te vinden waar de actie is en iedere dag is anders. 


Wat bieden wij jou?

 • Uitdagende en afwisselende werkplekken, veelal offshore op de Noordzee
 • Goede kans op doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Zorgvuldigheid! Wij betalen salaris én declaraties op tijd, regelen je planningen correct en communiceren hier helder over
 • Vastigheid: wij gaan voor een langdurige relatie en je weet altijd ruim van tevoren wanneer je vrij bent
 • Goede privé-werkbalans
 • Salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de €2.700,- en €3.100,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Certificeringen: beschik jij niet meer over een geldige medische offshore keuring, Nogepa 1.9 Banksman of Nogepa 0.5? Dan helpen wij je deze weer te behalen 

Wat heb jij in huis?

Het is ontzettend belangrijk dat je flexibel bent. Het projectmatige en afwisselende karakter van deze functie spreekt jou juist aan. Je werkt goed in teamverband, maar ook zelfstandig. Je kan helder communiceren; zo zorg je dat jij en je collega’s het werk goed en veilig kunnen doen. Daarnaast heb jij:

 • Een geldig VCA
 • Minimaal 1 jaar relevante offshore werkervaring
 • Vmbo-denkniveau met technisch inzicht
 • Beheersing van de Engelse taal
 • Ben jij direct, zorgvuldig, praktisch, proactief en veiligheidsbewust


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!