Roustabout

Hoe ziet de functie eruit?

Jij bent een ervaren Roustabout die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Wil jij doorgroeien in de Drilling of Production industrie? Als jij die ambitie hebt en de daad bij het woord voegt, gaan wij graag met jou in gesprek.

 

Als Roustabout voor RedWave kan jij voor verschillende opdrachtgevers zowel onshore als offshore in worden gezet. Je zal dan op locatie algemene werkzaamheden verrichten onder supervisie van een leidinggevende. Hieronder valt met name het assisteren bij kraanwerkzaamheden, logistiek aan boord maar ook housekeeping, het voorbereiden van schilderwerk, schilderwerkzaamheden uitvoeren, klein gereedschap onderhouden en assisteren bij het afhandelen van helikopters etc. Kortom: allround op de locatie! 

Wat heb jij in huis?

Naast dat je Roustabout werkzaamheden goed uitvoert, is het belangrijk dat je flexibel kan omgaan met het projectmatige karakter van deze functie. Je kan verder goed werken in teamverband en werkt pro actief maar wel altijd in overleg. Je bent praktisch ingesteld, hebt technisch inzicht en bent veiligheidsbewust. Beschik jij verder over de volgende kenmerken?

 

  • Afgeronde MBO / VMBO technische richting
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Beheersing van de Engelse taal
  • Geldig VCA
  • Geldige medische offshore keuring is een pre
  • Nogepa 1.9 Banksman en 0.5 Offshore training is een pre

WAT BIEDEN WIJ?

Doorgroeimogelijkheden en alle kansen om werkervaring op te doen in de offshore industrie hebben wij voor je klaarliggen. Heb je interesse? Neem contact op met onze Recruiters!

 

MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040