Startende WTB monteur

Hoe ziet de functie eruit?

Woon jij in de buurt van Enkhuizen of Amsterdam? Ben jij leergierig en creatief? Heb jij basiskennis van lassen en algemene technische kennis op het gebied van werktuigbouwkunde? Als jij iemand bent die enthousiast is in zijn werk en het werk zelf ziet dan is dit een functie voor jou! 

 

Als WTB Monteur sta jij onder toezicht van een leidinggevende, maar jij werkt wel zelfstandig! Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het bedenken van een technische oplossing voor problemen die je tegenkomt. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het uitwisselen van motoren, pompen en oliefilters. Jij zal reparatiewerkzaamheden verrichten aan frames en afsluiters, maar ook het fitten van klein leidingwerk behoort bij jouw taken. Jij werkt netjes en houdt je werkomgeving schoon, een heel belangrijke eigenschap omdat jij gaat werken in de farmaceutische industrie .

Wat heb jij in huis?

Ten eerste is het vereist dat jij in de buurt van Enkhuizen of Amsterdam woont. Daarnaast ben jij iemand die met creatieve oplossingen voor problemen kan komen zonder dat er specifiek om gevraagd hoeft te worden. Jij ziet waar er werk nodig is en pakt dit meteen op. Jij werkt snel, zelfstandig, netjes en georganiseerd. Ook ben jij flexibel en sociaal.  Dit is belangrijk omdat je werk uit veel verschillende activiteiten zal bestaan en je dus te maken hebt met veel verschillende collega’s. Zonder een VCA-diploma kan je niet werken op onze projecten  dus als je deze nog niet hebt, ben jij  bereid om deze te behalen. Een rijbewijs en eigen vervoer behoren ook tot de vereisten.

 

Ben jij die starter die het ziet zitten om een langdurige samenwerking aan te gaan met RedWave en beschik jij over algemene technische kennis op gebied van werktuigbouwkunde? Neem dan contact met mij op!

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047