Technicus E&I Kop van Noord-Holland

Hoe ziet de functie eruit?

Ben jij op korte termijn beschikbaar en heb jij passie voor techniek? Heb jij behoefte aan vastigheid en woon jij in de Kop van Noord-Holland?  Ben jij sociaal en pak jij je verantwoordelijkheid, dan ben jij die Technicus E&I die wij zoeken!

 

Voor onze opdrachtgever zal jij gaan werken in de gasinfrastructuur samen met een team vol technische specialisten. Jouw werk zal plaatsvinden op gebied van compressorstations en meng- & reduceerstations op drie verschillende locaties. Als Installatietechnicus E & I verhelp jij storingen en gebruik je jouw technisch inzicht wanneer jij onderhoud pleegt. Jouw dagdienst draait niet alleen om elektro, maar ook om instrumentatie; denk aan laag- & hoogspanning. Je begeleidt nieuwbouw- & onderhoudsprojecten en houdt toezicht op werk van derden. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en extra verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

 

Wat heb jij in huis?

Jij hebt een MBO 4 Elektrotechniek en bij voorkeur ook relevante werkervaring in een professionele onderhoudsorganisatie. Minstens zo belangrijk is jouw houding: je bent sociaal en een echte teamplayer. Jij houdt van variatie en vindt het prettig om te werken op 3 verschillende locaties. Voor jouw flexibiliteit krijg je natuurlijk wat terug. Je zult namelijk verschillende cursussen doen om jou helemaal klaar te stomen voor jouw nieuwe baan. Beschik jij verder over:

  • Woonachtig in de Kop van Noord-Holland
  • Rijbewijs en eigen vervoer
  • NEN 3140 is een pre
  • NEN 3840 is een pre

 

MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met onze recruiters! 

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040