Technisch Assistent

Hoe ziet de functie eruit?

Jouw passie ligt in het plannen en organiseren. Jij bent verantwoordelijk, discreet en voelt je thuis in complexe en vertrouwelijke data. Als jij minstens 1 jaar relevante werkervaring hebt in de productie, gaan we graag met jou in gesprek voor de Technische Assistent functie!

 

Als Technisch Assistent ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Production Manager. Jij coördineert en faciliteert vergaderingen en wekelijkse rapporten. Dat houdt in dat jij nauwkeurige statistieken en relevante cijfers produceert. De brede en complexe resultaten die jij levert zijn specifiek en meetbaar. Jij voorziet iedereen van de benodigde informatie en daarbij hanteer je altijd een vertrouwelijke en discrete werkwijze.

 

Verder bestaan jouw werkzaamheden uit documentcontrole, gegevensanalyse, updates en het onderhouden van operationele instructies. Ook ben jij contactpersoon voor verschillende partijen, zoals diverse andere afdelingen en extern belanghebbenden. Als laatst draag jij bij aan de ontwikkeling van de bedrijfsstrategie. 

Wat heb jij in huis?

Jij bent toegankelijk, sociaal, hebt organisatorisch talent en houdt constant het overzicht. Verder gedraag jij je verantwoordelijk en ga je vertrouwelijk en discreet om met gevoelige informatie. Jij begeleidt en ondersteunt anderen graag in hun werk en haalt daar voldoening uit. Voor jouw rol als contactpersoon en begeleider moet je achter je keuzes staan en voet bij stuk houden. 

Beschik jij verder over:

  • Minstens 1 jaar relevante ervaring in de productie
  • Een MBO 3 diploma is een pre

Dan gaan we graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie contact op met onze Recruiters.

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047