Technisch Monteur Ampelmann

Hoe ziet de functie eruit?

Jij hebt affiniteit met mechaniek, techniek, onderhoud en natuurlijk: Ampelmann. Veiligheid is bij jou prioriteit nummer 1 en werken met de best ontwikkelde offshore stabiele loopbrug lijkt jou fantastisch. Is 4 weken van huis een beetje te veel van het goede? Dan is deze onshore baan perfect! 


Als Technisch Monteur bij Ampelmann liggen jouw taken breed verspreid over het opbouwen én onderhouden van (offshore) installaties zonder dat je veel van huis bent. In de productiehal in Rotterdam houd jij je bezig met alles wat valt onder ‘mechanical’ samen met een klein team Ampelmanners. Naast mechanisch werk, ben jij ook bezig met hydrauliek en met elektrotechniek.


Jouw dagelijkse bezigheden variëren van systemen produceren, assembleren en testen tot het ‘maintenance’ gedeelte. Ook het onderhoud van de Ampelmann systemen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jij let op afwijkingen en verbeteringen, want met jouw proactieve houding en probleemoplossend vermogen, kan jij het werkproces en de installaties helpen optimaliseren. 

Wat heb jij in huis?

Dagelijks werk jij onshore, maar het kan zomaar voorkomen dat je toch een keer naar het buitenland moet om daar aan wal een reparatie uit te voeren. Daarnaast doe je jouw werk niet alleen in teamverband, maar ook zelfstandig. Dit betekent dat je flexibel moet zijn, communicatief vaardig, sociaal en boven alles: veiligheidsbewust. Je leert snel en bent leergierig. Dit stelt jou in staat om door te groeien van Junior tot Medior en misschien zelfs tot Senior! We zoeken niet alleen startende, maar ook ervaren technisch monteurs. Wil jij carrière maken en beschik jij over:

  • Circa 1 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met techniek en de offshore-industrie
  • Woonachtig binnen een uur rijden van Rotterdam
  • Kennis van mechanica, hydrauliek en elektrotechniek
  • Afgeronde technische MBO

Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Offshore of maritieme ervaring is een pre! Offshore certificaten en NEN340 zijn ook zeker mooi meegenomen. Neem dan contact op met onze recruiters!

 

MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040

Bekijk ook vooral de site van Ampelmann zelf! https://www.ampelmann.nl