Tig Lasser

Hoe ziet de functie eruit?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière als Lasser? Wil jij een job waarbij  je door het hele land wordt ingezet? Werken aan verschillende projecten maar wel in een vast team? Dan hebben wij de uitdaging voor jou. Wanneer jij in ieder geval een jaar werkervaring hebt als Lasser mag je deze niet missen!


Onze opdrachtgever wil vaste teams samenstellen waar jij als lasser deel van gaat uitmaken. Jullie zullen door heel Nederland ingezet gaan worden vandaar dat wij op zoek zijn naar iemand die flexibel is en het juist leuk vindt om op verschillende locaties ingezet te worden. Juist die verschillende locaties maken jouw werk net even interessanter, het ene moment sta je op een scheepswerf en het andere moment ben je in een machinefabriek aan het werk. Jullie zijn bezig met verschillende projecten, het lassen fitten en sleutelen aan o.a. trappen, bordessen, machines, horeca- en winkelinrichtingen maar ook het monteren van leidingwerk in de fabriek. Hoeveel diversiteit kan jij aan?!

Wat heb jij in huis?

Vanwege het flexibele karakter van deze job ben jij iemand die het niet erg vindt om te reizen en door de weeks niet thuis te zijn. Je staat aan het begin van je carrière en wilt graag veel ervaring opdoen en je volledig inzetten om de beste in je vak te worden. Als jij er volledig voor gaat, investeren wij ook in jou. Er is ruimte voor het behalen van lasdiploma’s zodat jij volop aan je ontwikkeling kan werken. Bewijs jij jezelf dan behoort een vast dienstverband bij de opdrachtgever ook tot de mogelijkheden.

Je hebt technisch inzicht en gebruikt dat ook om pro actief aan de slag te gaan met klussen. Je steekt je handen graag uit de mouwen, afwachten en achterover leunen is niets voor jou! Je werkt netjes en secuur, jij raffelt niks af maar wilt netjes werk afleveren. Naast je VMBO metaal en een VCA certificaat, heb je inmiddels zeker een jaar werkervaring opgedaan als Lasser. Heb je ervaring met TIG lassen dan heb jij zeker een streepje voor. Voor deze baan is het nodig dat je een rijbewijs hebt, beschikt over eigen vervoer en woont in Noord-Holland.

 

MEER INFORMATIE?

Janna van Esveld +31 (0)251 261047