Unieke startersfunctie voor techneuten omgeving Meppen

Hoe ziet de functie eruit?

Ben jij op zoek naar een unieke kans om als technische starter opgeleid te worden binnen de boring? Ben je woonachtig binnen een straal van 50 km van Meppen (Duitsland) en spreek je vloeiend Duits? Dan ben jij die ambitieuze aanpakker waar wij naar op zoek zijn voor de volgende stap in zijn carrière!  


Het boren van aardolie is een spannend en ingewikkeld proces. Zodra er iets misgaat en er niet geboord kan worden, spring jij met je team in actie! Jullie zoeken uit wat er mis is en lossen het op zodat het boorteam snel weer aan de slag kan! Heb jij nog geen kennis van het boorproces dan is dit geen probleem! Wij leiden jou namelijk op! Je zal je onder anderen bezig gaan houden met het vervangen en koppelen van leidingen, nakijken van pompen, vervangen van onderdelen enzovoorts. 


Wat heb jij in huis?

Jij hebt ambitie en bent klaar voor wat anders. Niet iedereen is geschikt voor dit werk, maar jij hebt de juiste mindset; Je wil uitblinken en carrière maken. Je bent niet bang om hard te werken en je handen vuil te maken. Je toont inzet, hebt lef en vindt samenwerken ontzettend belangrijk. Daarnaast staat veiligheid hoog bij jou in het vaandel. Jij bent flexibel genoeg om te werken met een rooster dat niet altijd hetzelfde zal zijn. Zo kan het 2 a 3 keer per jaar voorkomen dat jij 3 weken lang aaneengesloten even je tanden op elkaar moet zetten. Hier staat natuurlijk wel wat tegenover, hierna ben je namelijk de hele week vrij! Herken jij jezelf hierin, en heb jij:

  • Een afgeronde technische opleiding (MBO-niveau)
  • 2 tot 5 jaar werkervaring binnen de techniek
  • Ben je woonachtig binnen een straal van 50 km/1 uur reistijd van Meppen
  • Daarnaast spreek en schrijf je vloeiend Duits 

WAT BIEDEN WIJ?

Je start bij ons met een uitzendcontract van drie maanden en uiteraard zetten we deze, bij goed functioneren, om naar een jaarcontract. Daarnaast zullen wij je natuurlijk alle benodigde trainingen geven! We leiden je volledig op. Want als jij investeert in ons, investeren wij in jou!

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij meer: een uitdagende baan. Het liefst voor ‘the long run’, want wij bieden zekerheid. Wij detacheren technische mensen in de offshore en onshore, mensen die het verschil willen maken bij een opdrachtgever. Wij staan voor kwaliteit, knowhow, lef en betrokkenheid. Dat zoeken we ook in jou. We zijn betrokken, investeren in jou en zorgen dat jij doorgroeit. Zie je dit wel zitten? Neem dan contact met ons op!


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040