Voorman fitter

Hoe ziet de functie eruit?

Veiligheid staat voor jou op nummer één en jij geeft graag leiding. Een team aansturen is met jouw ervaring geen probleem, maar die extra uitdaging van het opschroeven van het veiligheidsbewustzijn, dat maakt deze functie als Voorman voor jou aantrekkelijk! Zoek jij extra verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder. 

 

Ten eerste stuur jij een team van Fitters aan en rapporteer jij aan de Werkvoorbereider. Daarnaast voer jij zelf Fitter werkzaamheden uit en lees je isometrische tekeningen af. Je team en jij zullen te maken krijgen met verschillende installaties op het terrein van Tata Steel. Verschillende problemen zullen de kop op steken: van complex pas- en meetwerk tot ontbrekend gereedschap. Jij houdt je hoofd koel en gebruikt jouw probleemoplossend vermogen om daar flexibel mee om te gaan. Het werk zal zowel binnen als buiten plaatsvinden. 

Wat heb jij in huis?

Veiligheidsbewustzijn is dé kwaliteit die jij uit moet stralen. Jij stuurt een team aan, dus beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, leiderschapskwaliteiten en assertiviteit. Jij straalt overtuiging uit en bent sociaal. Verder denk je oplossingsgericht en beschik je over ervaring als Voorman (minimaal 2 jaar) en ruime ervaring als Fitter (minimaal 3 jaar). Vanuit deze brede ervaring sta jij achter je beslissing en ben je een voorbeeld voor de rest. Het is een pre als jij beschikt over:

  • VCA-VOL
  • Ervaring als Flensmonteur
  • Torque & Tensioning

Herken jij jezelf? Neem contact op met onze Recruiters!

 

WAT BIEDEN WIJ?

Deze functie bevat doorgroeimogelijkheden en veel vrijheid om zelfstandig te werken. Natuurlijk valt die vrijheid binnen de regels en procedures, zodat alles veilig verloopt, maar je zal zelf ook veel verantwoordelijkheid krijgen. Jij mag jouw stempel op het werkproces drukken en het je eigen maken. Enthousiast geworden? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan!

 

MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040

We gaan graag met je in gesprek!